Ma BMW je BMW pogotovo ako je M3,ali sta sam sve preziveo sa BMW-om prosto vise ne zelim da ga posedujem i da ga vozim samo me neki maler tera sa tim autom.Tako da jedno duze vreme benku necu voziti!
Trebao si da ga dash overspeedu, vidis i iz potpisa da covek voli
Znaci slusajte ovo.Zovem ja pndure juce trazim ispektora kom je dodeljen slucaj.Kaze mi njegov kolega otisao je na teren sa vestacima.JA reko to napokon ce sve zavrsi.Zovem drugara da me odveze do auta da vidim tsa rade da ne izmuljaju nesto.ODem dole nikog nema.Pitam Ribu pandura sto cuva dole jel su bili kaze ne.Ja dobro.Odem ja u stanicu trazim ovog Inspektora zovu ga sa prijavnice on kaze na sastanku ali nisu dosli vestaci.Sad ja vec poceo da se nerviram.Reko o cemu prica ovaj.Nista zamolim ga ja da ga ponovo pozove.On kao rekli su da ce doci ali nisu.Izadjem iz stanice i pitam pandura na parkingu kel bio vestak kaze da!Sad pre 5 mina je otisao.
Meni vec poceli nesto da smrdi naveliko.Zovem 29 novembar i pricam sa nekim glavnim za vestacenje to ili ko je vec bio.On covek uzme proveri kaze da bio je vestak u opstini Rakovica i uzme i pozove ga i kaze mi oni su otisli ali inspektor se nije pojavio na licu mesta.JA se vec tresem od nesrvoze zovem ovu moju stanicu i trazim sefa.KAzu mi sef na sastanku sa nacelnikom dobro onda mi dajte inspektoa.Oni me povezu gore opet se javi kolega.Ovaj je na sastanku nekom.Ja ga pitam jesu bili vestaci kaze jeste bio je vestak proverio kadeta koji je bio ispred stanice parkiran.Ja pitam sta je sa benkom.Jao zamolio je za sutra da ostavimo bio je umoran (auto mi se inace nalazi na parkin gu ispred neke druge njihove stanice u rakovici isto).I kao rekao je da dolazi sutra.
Znaci ja ne mogu da verujem koja su oni stoka.Ima covek radno vreme ali je premoren da radi svoj posao za koji dobija pare.Ovaj drugi me laze i prica bajke.
A da povrh svega juce kad sam bio kod auta nasao sam udubljenje na krilu kog nije bilo udareno je u nesto crveno.Nije velik udarac i steta al eto dokaza da je vozen auto dok mi se ova pandurka kune da nije!!!
STRASNO!!!
e moj matori .. ne bih da te obeshrabrim .. ali slushaj prichu ...
pre nove godine .. sedim ja u 29tom .. ishao na neki informativni .. chekam da me prozove onaj baltazar da udjem unutra ..
i tu po hodniku se sehetaju panduri tamo vamo prichaju neshto smaraju .. blabla ..
kad odjednom izlazi jedan lik .. mladji oko 30tak god .. mozhda i manje ima .. i sav onako ozaren dere se preko pola hodnika nekom drugom liku .. isto mladji lik ..
kao "eeeee matori .. zavrshio sam .. idemo .. idemo benkom ... h ..."
iz priche tih likova po hodniku ukapiram ja da oni ne idu sluzhbenom benkom nikako ..
drugaru su mi zaplenili .. Saaba 93 ... 2001 TD .. kada ga je podigao auto unishten .. maska unutra raskupusana .. sve razvaljeno .. auto ne mozhe da upali .. morali su da ga odshlepaju u servis na sklapanje ...
gistro pretres ...
ma bre .. katastrofa ..
tako da predlazhem da ga slikash pred tom pandurkom shto pre .. da mozhesh da dokazhesh svako novo oshtetjenje ..
Ako ga veceras ne dobijem sutra idem da ga slikam.Starsno!
Sve se nesto vise razmilsjam da uzmem nekog advokata ili da sicimam burazera koji je advokat pa da ih posetim!
Comment