Renault 25 Baccara, beauty or what...?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

Auto sa najvecom potrosene koze za oblaganje unutrasnjosti LOODILO....
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?

Comment

• milannik
      CBC Senator XXL
      • 23.12.2004
      • 1455
      • Niš

Fino, fino, vidjam taj auto relativno cesto oko faksova, ali nikad nisam zagledao unutra, tek sad vidim sta se tu desava. Nego, kako odrzavas toliku kozu?

Comment

• Duke
        CBC Senator XXL
        • 16.01.2006
        • 753
        • Urbs Naissus

Originally posted by Yugo Sport
        ... koliko je kostalo to zadovoljstvo??

kad si ga kupio,jer u Nisu? ja sam imao kombinaciju za jedan nereg. iz nisa...
        Platio sam ga 3200, prosle godine u ovo vreme, bez cenkanja. Kupio sam ga od jednog pumpera, alkoholicara, koji ga je dve nedelje pre toga, u PIJANOM stanju kupio od matrapaza koji je, sa svoje strane komshija pravog vlasnika... Pravi vlasnik je covek iz Lapova, auto je imao KG table, i tip je gastarbajter, (vidis jos uvek nalepnicu A pozadi) koji je malo vozio ovaj auto kad dodje iz Austrije, i kako je doterao noviji Safrane, nisu mu se placali porezi... Auto je bio isteran na pijac u Bubanj potoku od strane komsije matrapaza, moj surak ga video, i znajuci da jurim 25-ice, odmah me zvao da ga vidim. U medjuvremenu, dok sam ja reagovao, auto je kupljen od strane pijanog pumpera, ali kad se ovaj istreznio, i shvatio da je u kafani kupio auto koji mu ne treba, i u koji mora da sipa benzin koji mora da PLATI (jer po njegovim recima benzin ne moze da ukrade sa pumpe), jer je dotle vozio dizele (koji je dizel krao sa pumpe, pa mu je islo dzabe...), bio je vise nego srecan da mi auto ustupi po istoj ceni. Inache, za 2-3 nedelje koliko je auto bio kod njega, govedo je uspelo da mu polomi prednji branik i sa leve i desne strane i da mu neko napravi gadnu brazgotinu preko cele desne strane...
        Posto je autu radilo sve od opreme, i posto je bio veoma lep, progutao sam knedlu zbog kubikaze, zazmurio i skocio...
        Registracija mu je, oko VRLO NEPRISTOJNIH 33 hiljade, ne znam tacno jer sam ga u isto vreme i prenosio i menjao mu table itd. Ja sam galantno izvadio kreditnu karticu i zakucao se u kreditni limit.
        A onda, na kompjuter, pa peri dizne, pa plin, pa vadi automatski menjac... Spucao sam zivotnu ustedjevinu, za malo odoh na duznicku robiju i imam trajni casus belli sa svojom zenom... tjah, sta cete...
        "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• Duke
          CBC Senator XXL
          • 16.01.2006
          • 753
          • Urbs Naissus

Originally posted by BRABUS
          Tek sad vidim slike unutrasnjosti, i imam samo jednu rec - PERVERZIJA. Obozavam ovaj auto....sledeci put kad dodjem u Nis, mora da padne voznja u njemu
          You're welcome, compadre

Comment

• Duke
            CBC Senator XXL
            • 16.01.2006
            • 753
            • Urbs Naissus

Originally posted by nikolapanic
            Auto je vrlo lepo ocuvan a kada budem ja ugradio onaj emulator za stopiranje benzina,javicu ti pa da uradis i ti ukoliko je korisno(video sam crtice na bordu).Trebalo je da ubacis par slika motora,da se sve vidi.Ono sto mi se ne svidja kod mnogih sto ugradjuju gas,jeste da nisu mastoviti oko prekidaca za gas.A samo malo da se pogleda i ima mesta da se upakuje negde.Inace,vrlo lepo,vrlo lepo.Videcu da ubacim i ja neku sliku mog automobila ali kad bude lepse vreme.Inace felne koje sam ti nudio su iste kao sto imas.Ako imas nekog ko je zainteresovan da kupi,javi mi na pm.
            Nije mi palo na pamet da slikam masinu... ajd, natamo, kad budem imao priliku...
            Cuti za prekidac, nemoj da te cuje Dora, nagrajisali smo...
            Ovo za emulator... ako mi bas budu preticale pare, mozda se i resim... Trenutno razmishljam kako da se dokopam novih guma, makar prednjih... Ukinushe 'milionera'... a taman sam se bio reshio...

Comment

• Duke
              CBC Senator XXL
              • 16.01.2006
              • 753
              • Urbs Naissus

Originally posted by civi
              Auto sa najvecom potrosene koze za oblaganje unutrasnjosti LOODILO....
              Nebo u kolima je od nape... Kad budem reshio da penzionishem auto, ima da si sashijem jaknu...

Comment

• Duke
                CBC Senator XXL
                • 16.01.2006
                • 753
                • Urbs Naissus

Originally posted by milannik
                Fino, fino, vidjam taj auto relativno cesto oko faksova, ali nikad nisam zagledao unutra, tek sad vidim sta se tu desava. Nego, kako odrzavas toliku kozu?
                Izgleda kao zhuti imalin, na bazi voska i meda, nista specijalno. Ajd, koza u autu, al' koza na shakama, kad zavrshish sa glancanjem, kao u manekenke...
                Inache sunce najvishe posti kozu, tako da mora da je mackash cesce preko leta. Al' posle kad sednes u auto, kao da si u klubu pchelara...

Comment

• Dutchman
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 741
                  • Vracar centar sveta

Koji je motor V6 od 2.7 , 2.8 ili 2.9 injection sa ili bez turbine....

inache taj isti motor postoji i u varijanti twin turbo...
                  Prevelika slika u potpisu!

Comment

• Velja
                    CBC Veteran
                    • 22.12.2005
                    • 176
                    • https://t.me/pump_upp
                    • CharlesfaistOB

Originally posted by Duke
                    Ukinushe 'milionera'... a taman sam se bio reshio...
                    Otkud ti to, bas uskoro treba da dodju englezi da donesu novu opremu za kviz, inace ja sam na bk tv mada, sad bez mobtela, videcemo kako ce da budu teska pitanja
                    https://t.me/pump_upp

Comment

• Duke
                      CBC Senator XXL
                      • 16.01.2006
                      • 753
                      • Urbs Naissus

Originally posted by Dutchman
                      Koji je motor V6 od 2.7 , 2.8 ili 2.9 injection sa ili bez turbine....

inache taj isti motor postoji i u varijanti twin turbo...
                      V6 je 2.9, tj 2849 cc., naravno injection.
                      Turbo motor ima zapreminu od 2458 cc.
                      Biturbo od 3.0 ima na Safranu, na R 25 nema, koliko ja znam
                      Imas samo slabiju i jacu varijantu: od oko 180 konja i od 205 konja...
                      Inache, u tehnickoj dokumentaciji postoji i podatak da Baccara Turbo modeli imaju i hidroaktivno ogibljenje (pretpostavljam kao Citroeni) sa varijantama sport i confort. Jel' video neko takav Renault, rad sam znati?

Comment

• Duke
                        CBC Senator XXL
                        • 16.01.2006
                        • 753
                        • Urbs Naissus

Originally posted by Velja
                        Originally posted by Duke
                        Ukinushe 'milionera'... a taman sam se bio reshio...
                        Otkud ti to, bas uskoro treba da dodju englezi da donesu novu opremu za kviz, inace ja sam na bk tv mada, sad bez mobtela, videcemo kako ce da budu teska pitanja
                        Da, da... pitanje za sest hiljada dinara: Koliko vlasi kose ima na glavi voditelja:
                        A) 94 568
                        B)....

Comment

• BRABUS
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2004
                          • 2399
                          • London

Evo da prenesem svoje impresije, posto sam se vozio u autu u nedleju.

auto je P E R V E R Z I J A !!!!!

Ljudi, onakvu kozu i alcantaru nisam nigde sreo, a tek onaj smek auta sa kraja 80-tih....definitivno moja slabost. A V6 vuce kao lud - stvarno retko naci tako ocuvan stariji auto.

Duke, rekoh ti - cuvaj ovaj dragulj

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

Auto ti je extra samo ti fali sofer da te vozi u njemu
                            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Duke
                              CBC Senator XXL
                              • 16.01.2006
                              • 753
                              • Urbs Naissus

Na prospektu je bio i shofer u kolima, pa sam mislio da ga isporuchuju u paketu. Posle je bilo kasno da se zhalim...
                              Zverko, malo sam okrznuo pogledom tvoj post o kostanju delova na tvom autu (chist horor ), i mogu rechi da si me malo uteshio... A mislio sam da su delovi za moj auto skupi...

@ Brabus

Chuvam ga, chuvam ga, prvo zhena i deca, pa onda Bakara...
                              Shalu na stranu, nisam namajstorichav, nazalost, ali uzivam da vozim 100% ispravan auto, pa ga stalno nesto pritezhem, mackam i packam, koliko mi to vreme i finansije dozvoljavaju...

Comment

• zverko
                                CBC Senator XXL
                                • 19.08.2005
                                • 7085
                                • BGD
                                • Audi A4

pa u tome je fora, 'eftino u startu a posle... usi otpadaju. ali nije ni zao, vozim se extra a i ti isto tako, moras priznati...
                                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
                                X