Joooj, cuo sam se sa covekom... Pa ono je TURBO bakara (205 ks)... Bruka! Covek mi rece da NIJE presvlacio kozu - Brabus, sta li bi tek rekao da vidis ono... Eeee... onakvu kozu nema ni Ana Kurnikova... Treba da se vidimo sledece nedelje... sa covekom, ne sa Anom...
Pravi vlasnik je covek iz Lapova, auto je imao KG table, i tip je gastarbajter.......kako je doterao noviji Safrane, nisu mu se placali porezi...
Pametan čovek.
Aha, on kupio Safrana, a sin nekog BMW-a, mislim 740... I znas sta kaze: Jebi ga, volimo lepa i udobna kola... Al' on je jos mlad decko, pa je odabrao BMW... Porashce, nauchice... Onda cu i njemu da kupim neki dobar auto...
Nemci, bez uvrede...
Joooj, cuo sam se sa covekom... Pa ono je TURBO bakara (205 ks)... Bruka! Covek mi rece da NIJE presvlacio kozu - Brabus, sta li bi tek rekao da vidis ono... Eeee... onakvu kozu nema ni Ana Kurnikova... Treba da se vidimo sledece nedelje... sa covekom, ne sa Anom...
Lele.....mogu da zamislim kako to cudo ide. Kakva li je ta koza, kad je bolja od tvoje. Poredjenje sa Anom Kurnjikovom mi ne govori mnogo, nisam imao priliku kao ti da je ispipam
A vidite ovaj pederaj... Izradjeno je samo 882 komada R 25 Limousine, produzene 22,7 cm, medjuosovinski... kod onih sto sede pozadi ima mesta i za hostesu izmedju nogu...
Ne postoji produzeni novi model. Cak je i predsednicka Bakara (naravno francuskog predsednika ) bila standardnih dimenzija.
A izgleda vishe, jer su napravili trik, pa su prednja sedista poterali maksimalno napred . Ali dovoljno je da pogledash koliko je shirok stub izmedju prednjih i zadnjih vrata, kao i koliko su produzena zadnja vrata, da ti bude jasno da su dimenzije i komotitet zaista impozantni. Ali, rekoh, izradjen je vrlo mali broj komada, manje od 900...
To je bilo daleke '85, godine.
Duke, trazio si grejace sedista zimus, kako ti sad prija koža?
Kod mene je pravi pakao. Ili opekotine ili moram da upalim auti pola sata pre vožnje da klima kolko tolko ohladi kožu. Neću da ti kažem da je potrošnja oko 25 l plina (više se hladim u autu nego što se vozim).
Xu, xu, volim ja vruchu kozu, ne nalazim mane... A, to za hladjenje i potrosnju, ne pricaj mi, ne gasim auto ako stajem na manje od 10 minuta . Posto ja ionako trosim kao sultan od Bruneja, ne usudjujem se da merim potrosnju... Mada idoh na put od jedno 165 km, i to preko Tresibabe (ko je bio - znace , kao put za CG samo krace ) sa klimom full-on i punim autom i potrosio mi je oko 27 litra (za 1000 dinara, po 36.5/l) sto izadje 16.3...
Pa to ti i nije neka potrosnja.Ja nemam klimu ali sam se zalio kako mi je povecao potrosnju.Ispraznio ja bocu skroz i sipao 10l plina.Resetovao brojac i sad se opet vozim dok ne stane.Presao sam vec 81km i jos ide,videcemo dokle.Zavio sam ga malo posto ja imam rucno stelovanje a treba da mu zamenim i filter za gas.Nego,kada ste vi menjali filter za gas,da li se primecivala neka razlika?
Razliku u potrosnji ili kako ide auto? U potrosnji nema razlike, a posto mi je prilikom zamene filtera za gas jos ponesto radjeno oko instalacije (ne znam sta, nisam bio prisutan ) primetna je bila razlika u ponasanju auta, ali to se onda ne moze pripisati promeni filtera.
Comment