BX

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Aladin
    CBC Senator
    • 17.08.2005
    • 223
    • Beograd

Uso, uso... Pored mog BX-a je bio parkiran komsijin Ford Fiesta. Njega su tek ojadili... Otisla dobra muzika, odneto zadnje bocno staklo a na mestu gde je bila brava ostala velika rupa.
    A ja se jos falio kako mi je kuca super zvucno izolovana... A imam lak san. Padala kisa, bio umoran i nisam cuo. A i nije to bila neka buka. Narkomani garant, pokrenuo sam malu istragu. A onda.....
    Ko prvi devojci - sam u nju upada!

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

Sigurno ti je neko tipovao. Neko ko je video sta imas u kolima. Inace nije se desilo da neko obije XM i BX-a a da vlasnik nije kriv.
      Meni je XM obijen zbog tastature od 3 eura koja je bila na sedistu. A gepek niko nije pogledao a u njemu se nalazila oprema od 600tinak eura, MP3 plejer je bio pokriven poklopcem tako da je i on ostao citav...
      https://t.me/pump_upp

Comment

• Aladin
        CBC Senator
        • 17.08.2005
        • 223
        • Beograd

Video je ceo komsiluk. Kad rostiljamo ispred kuce pusti se muzika iz kola..
        Sem jednog, niko nije sumnjiv a i tu je tesko upreti prstom ako nisi siguran.... I za ostalo si u pravu, ja sam imao u gepeku alata za lepu sumu plus aparat za varenje. Nisu ni pogledali.
        Ko prvi devojci - sam u nju upada!

Comment

Working...
        X