Austin Mini Morris 1.3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AEROX
    CBC Član
    • 08.02.2006
    • 93
    • Nish

Austin Mini Morris 1.3

Epa ajde da i ja postavim svoju mashinu
    Austin Mini 1300 special, 79' god. Kupljen avgusta 05' i naravno chim sam ga dovezao kuci poceo je da se kvari.. Onda krece od majstora do majstora i svi su se odushevili ali su mi rekli da je KRSH!! I tako ipak reshim da od kante napravim auto i krenem polako..

• AEROX
    CBC Član
    • 08.02.2006
    • 93
    • Nish

Comment

• AEROX
      CBC Član
      • 08.02.2006
      • 93
      • Nish

Slike nisu bash neshto al vidi se.. Deo pripreme sam radio sam, pa je onda otisho kod limara

Pa onda kitovanje i spric-kitovanje

Onda farbanje u komori
      [/img]

Comment

• milannik
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2004
        • 1455
        • Niš

Lepo izgleda, jel imas slike finalnog izgleda?
        Ko ti je radio farbanje, i kako zi zadovoljan?

Comment

• AEROX
          CBC Član
          • 08.02.2006
          • 93
          • Nish

Evo kako ije na kraju ispao, stavicu i druge slike chim ih nadjem.

Imao sam neke vece planove za styling al sam to odlozio jer je auto bio u gorem stanju nego shto sam mislio .. Kupljena su dva remontovana zgloba, original ngk svecice, champion kablovi, predihtovan motor, platinsko dugme, bendix, leva jabuchica i druge stvari (filteri,semerinzi...)
          Znachi sve je extra skupo! Planiram da menjam instalacije, najverovatnije cu raditi remont kochnica ako nadjem sve delove, pravim i novu masku, menjam farove.. Posle dolazi na red enterijer i sve ostalo...
          I to bi bilo to ukratko, aj dajte neke predloge ,kako vam se chini mashina??

Comment

• AEROX
            CBC Član
            • 08.02.2006
            • 93
            • Nish

Pa radio mi jedan covek iz Branka Miljkovica -Dobri. Nije loshe ispalo, imam zamerke al kakav je bio ovo je sad EXTRA..

Comment

• milannik
              CBC Senator XXL
              • 23.12.2004
              • 1455
              • Niš

Uopste ne izgleda lose, nego el ga vozis, cini mi se da ga nisam vidjao po gradu.
              Felnice su ti ekstra ATS A model? 10 inca?
              BTW, mini ima promer 4x99?

Comment

• AEROX
                CBC Član
                • 08.02.2006
                • 93
                • Nish

Ma ne vozim ga... Skinuo sam mu je anlaser i rezervoar a i curi mi ulje na zadnjem kochionom pa mora bar to da sredim.. pa cu mozda onda i malo da ga provozam.. Jel si siguran za promer? Znam samo da nijedne druge felne ne pashu. Mozda ako budem zadovoljan kad ga sredim, i potrazim neke malo vece i shire..

Comment

• Vlada_nbgd
                  CBC Senator XXL
                  • 11.09.2005
                  • 1066
                  • Novi Beograd/Topcider
                  • ford focus sport pack

Svaka cast,lepo i temeljno uradjen posaosamo

p.s. jedna mala primedba sto nisu skidana stakla kad je farban jel su mesta oko kedera podlozna koroziji
                  FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• milannik
                    CBC Senator XXL
                    • 23.12.2004
                    • 1455
                    • Niš

Nisam siguran za promer, zato te i pitam.
                    Sta ce ti druge, ove su bas dobre, za taj auto je po meni 10 inca prava mera.
                    Prisecam se ovog auta sa nekog drugog foruma, kako si resio prednju masku i siber?

Comment

• AEROX
                      CBC Član
                      • 08.02.2006
                      • 93
                      • Nish

Pa stakla sam pokushavao da skinem al je bilo malo muke pa nismo hteli da rizikujemo.. Meni se uchinilo da sam negde video da je promer rupa 4x101 al nisam siguran moram da potrazim. Pa masku cu prvo da probam da uradim sa nekom mrezicom pa ako ne ispadne dobro pravim je od lima pa ce onda na niklovanje.. Shiber? Ma moze i bez njega josh malo pa ce prolece

Evo za masku planiram ovako neshto

Comment

• Wiz
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3104
                        • Nish

Lep Minic

Comment

• Eon
                          Moderator
                          • 10.03.2005
                          • 4225
                          • Beograd-NBG-44
                          • Superb 2.0 4x4 DSG

Mnogo mi se dopada autic. Nego kako stoje stvari sa delovima?
                          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• starac vujadin
                            CBC Senator XXL
                            • 27.08.2005
                            • 2617
                            • Stari grad

Pozdrav! Lep (ce) ti biti Mini! Samo napred i ne odustaj, to je strava auto. U principu je prost za odrzavanje jedino sto su neke stvari mnogo nekvalitetno uradjene... Ako imas interesovanje mnogo stvari ces moci sam da radis uz odgovarajuci alat. Mi smo u porodici imali davno 1275 GT i od tada sam mnogo zavoleo Mini.
                            Inace, Mini Special je originalno imao motor 1100cm3 i 48ks. 1300 se stavljao u Cooper S i 1275GT, tako da ako je unutra 1300 motor onda je menjan, sto i nije toliko bitno. Cooper je imao 70ks, a 1275GT 64ks - razlika je u karburatorima. Posle u `90 im bila je verzija sa injection-om.
                            Special je pozadi imao stopaljke sa svetlima za rikverc, bilo bi lepo kada bi mogao da ih vratis kao u originalu.
                            Special se razlikovao od ostalih Minija po crnom krovu od skaja, sto je bio lep detalj, ali nekvalitetno uradjen. Takodje, imao je drvenu rucicu menjaca. Vidim da je salt tabla original od Speciala, a ista je kao kod 1275 GT.
                            Felnice su lepe, mogu da se nadju druge, ali tesko. Ima toga u Italiji, ali nije jeftino...E, da gume - to je cesto bio problem da se nadju dobre za jace Minije od 1300 kubika.
                            Ne znam kakav ti je plan za sminku, bilo bi lepo da ga sto vise priblizis originalnom stanju uz mozda par sportskih dodataka.
                            U svakom slucaju Mini je uvek fora da se vozi, a ako ga bude lepo cuvao jednog dana ces ga prodati dok kazes keks.

Comment

• Kanarinac
                              CBC Senator XXL
                              • 08.10.2004
                              • 2870
                              • BG,Weedikovac

xexexexe
                              Poznat mi je ovaj mini.Kupio si ga u Bg-u na Vidikovcu tacnije zar ne?
                              Tay mini je dugo stajao na parkingu i nikad ga nisam video da se vozi.Ponekad mu samo promeni mesto.I nzam da je na prodaju bio dugo relativno.
                              Vidim bas si ga lepo sredio.Reci mi ako nije tajna koliko si ga platio?

I love my

Comment

Working...
                              X