Austin Mini Morris 1.3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nex
    CBC Veteran
    • 05.03.2006
    • 132
    • Rakovica

Svaka cast za minija. Ja sam hteo da kupim minija sa slike, ali nisam imao kesa tad, a posle se prodao. Postoji udruzenje ljubitelja minija (negde na Banovom brdu) i oni imaju uvoznika koji dobavlja delove iz engleske. Inace postoji servis za minije (tu je i slikan auto). Ugao Bul. Mihajla Pupina i Dzona Kenedija.
    Poz....

Comment

• AEROX
      CBC Član
      • 08.02.2006
      • 93
      • Nish

U ovaj mini mi je poznat.. mislim da je bio u nekim oglasima. Slucajno sam jednom svratio na ovaj otpad i bash sam pricao sa vlasnikom. U garazi je imao jednog minija skroz rasklopljenog koji je bio u fazi restauracije Znachi postoji MINI club.. e samo da ga josh nadjem sad..

Comment

• AEROX
        CBC Član
        • 08.02.2006
        • 93
        • Nish

Ljudi trreba mi guma 145 r10. Jel ima nekog ko slucajno ima neku solidnu ili zna gde bi mogo da je nadjem ?

Comment

• TURBO
          CBC Član
          • 29.04.2006
          • 48
          • Beograd\Vrnjacka Banja

Tesko da ces naci gumu za minija ! To se bas tesko nalazi! Ja sam imao neke delove za Minija ,ali ako nadjem nesto javicu!
          Delove sam nalazio kod jednog majstora koji ima radionicu blizu Krusevca.
          Selo se zove Donji Stepos a majstor Dance.Radionica mu je odmah Pored puta za jezero Celije.Dok sam ja vozio Minija imao je pet sest u dvoristu!Pa ako teput nanese na tu stranu ti proveri!Inace ja i moj cale smo sa nasim minijem 1100 specijal presli 300 000 km. I za to vreme promenili samo pumpu za benzin par platina i jos neke sitnice.Isao je kao lud.pozz.

Comment

• Dren
            CBC Senator XXL
            • 24.08.2005
            • 1068
            • Sarajevo

Gume 10 incha...

Moj drug je pred rat imao jednog od 1000 ccm... Gume smo mu nove (nakon nekoliko neuspjesnih protektiranja...) nasli na nekoj staroj zalihi u nekom free-shopu, original DUNLOP... I to su imali samo 4 komada...

Pokusaj na Dunlop-ovoj web stranici provjeriti rade li ih jos... Mozda i Avon, jer su Britanske firme, pa ne bi bilo lijepo da bar oni ne prave nesto za ta classic vozila... I jos nesto, neke gumarske firme imaju i Classic car program guma...

Nadam se da ce ti ovo bar malo pomoci...

Comment

• AEROX
              CBC Član
              • 08.02.2006
              • 93
              • Nish

Poz
              Hvala vam za info , uzeo sam gumu FALKEN - mekoca i share su za razliku od ovih mojih KUMHO i MARSHAL mnooogo bolje, pa cim skupim pare uzecu jos jednu i obe idu napred.. U beogradu dve firme imaju falken za minija a ima i jedna koja prodaje kumho. Cena je 3500 za falken a kumho je 3400..

Dren_ ima kod nas i dunlop desetke ali nisam mogo da provalim ko ih prodaje..
              TURBO_ Uuu cuo sam za tog coveka.. Mozda ako budem u prolazu??!
              Svaka cast za 300.000 ovaj moj nemam pojma koliko je presao.. Na satu pise 35.000- radjena je generalka 98', a i brojac za kilometre ne radi.. pa je mozda i moj tu negde Kolko je trosio ulje tvoj mini?

Comment

• TURBO
                CBC Član
                • 29.04.2006
                • 48
                • Beograd\Vrnjacka Banja

Ulje, pa trosio je bogami.U pocetku nije mnogo, ali pre nego sto smo ga prodali bas je trosio negde oko 1 l na 200 km.Bio je zreo za remont. Rekli su mi da cep za ulje treba redovno da se menja, pise na njemu na koliko predjenih km.

Comment

Working...
                X