ajde mi pogledaj dali ima koji 1,6 160 ks vtec motor s racunalom (reparirani ili iz karamboliranog) jerbo bih u crx-a ubacio 160 ks a izbacio 130 ks dohc
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
pa zakon je OK, to je Evropa kojoj zalimo da se priblizimo i osetimo standard zivota. a to podrazumeva i uredjenu sferu saobracaja
btw, i nas ceka usvajanje novog zakona o bezbednosti saobracaja i uvodjenje istih ili slicnih resenja i tehnickih normi. samo ono sto je homologirano i upisano u saobracajnu sme da se koristi na javnom putu- inace sledi skidanje tablica i prekrsajni postupak. valjda cemo i mi da se saobracajno civilizujemo u narednom periodu. mada, kako je pocelo oko carine i uvoza
Zanimaju me obrvice za moju hondicu, gde ih ima i po kojoj ceni.Bio bih zahvalan i za neku fotku na ovu temu !Lukas brate ne mogu da verujem da je toliko prešla a da tako lepo izgleda!
Tetak ja se sa njom vozam a ne gruvam po zidovima a za obarvice ču ti reči ovako na pamet oko 25-30EVRA bez farbanja probat ču ti nači neku sliku
Hondivoje i za te tvoje stopalke ču ti reči da su oko 40EVRA ali su sparco jer jih je jedan moj drug kupijo za svoga a za te altezza moram baš pogledati ako baš očeš te.
A motori B16A2(96-00god.) ili B16A1(92-95god.) hm...to je teško dobiti da valja.
TypeKošir ga je kupio jako povoljno od jednog našog kolege koji je slupao hondicu totalka za 500EVROV a inače su oko 700-800EVROV.
Comment