Pa da si se parkirao u Jastrebovljevoj znao bi odmah gde si, pa bi se i videli
NISSAN ALMERA N 15 PHASE 2
Collapse
X
-
Jos malo da dodam: na Almeru je ugradjen LPG i to sada izgleda ovako:
Potrosnja plina je izmedju 10 i 11 litara, a oseca se i izvestan pad snage motora.
Kako nije ugradjen sekvencijalni, vec lambda kontrol sistem (jeftinije je) povremeno dolazi do detonacija sto je dovelo do toga da se cevka za K&N malo modifikovala (sama)i crevo za dovod vazduha je "moralo" da leti napolje.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Kablovi nisu pravili problem jer se vozilo na benzin a sada na plin!! I kod mene na Fiatu je bilo isto, sve na benzin fercera a na plin detonacije dok nisam promenio kablove i od tada evo zgazio sam 25.000km bez detonacija!!!
Ja sam kablove platio u Mass original NGK za oko 3.500dinara tako da ne verujem da je za Almeru nesto mnogo skuplje!
Pozdrav!Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by sri98Svecice su nove, mozda jedino kablovi, jos uvek su fabricki i do sada nisu pravili nikakve probleme.
Koliko vidim na brzaka, ima par gresaka u montazi, moze biti da ih ima i u stelovanju.
Nudim kupcu tvog auta, da mu besplatno ispregledam instalaciju, pa neka sam odluci sta ce dalje.
Comment
-
-
Pa ja sam mu i predlagao da dodje kod tebe (pricali smo), a zasto je skrenup levo ili desno, to je vec njegov problem.
Prenecu mu, pa se cujemo.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment