Sada imam nesto ozbiljnije da piam, a vezano je za modifikacije motora. kako je meni ovo auto za svaki dan kome ne bih bas da totalno skratim zivot, a i neam bas puno para za igranje, prvenstveno me zanima sta mislite o sledecim prepravkama:
Promena stepena paljenja, stavljanje grane 4-2-1 i ugradnja kvalitetnijih svecica.
Ovo je jedan od linkova vezanih za modifikacije GA 16 DE motora, koji je i u mom autu:
Ne samo tu, vec i na drugim mestima na netu sam nasao konstatacije da je ovaj motor solidno prigusen i da se uz relativno mala ulaganja mogu dobiti solidni rezultati.
Ajde, ko moze, neka prelista link, pa neka postuje sugestije.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Moje je mišljenje da imaš lep auto i da je najbolje što možeš da za njega uradiš, ugradnja kvalitetnih delova(možda jedno korektno čipovanje) i još malo stylinga, tipa felne većeg prečnika(ne prevelikog) za broj šire i niže gume i......uživaj!Dopada mi se zamisao o ugradnji izduvnog sistema 4-2-1!
Odlična ideja, ja sam na par mesta primetio da na farovima Civica(koji su celina sa migavcima) neaktivni deo "ogledala" farbaju u crnu boju ili boju auta tako da se vizuelno odvaja migavac od fara, i to odlično izgleda.Takodje i ideja sa farbanjem lajsni ima moju podršku!
Comment