O tome sam i ja razmisljao,ali za sada ostaje ovako,a kad me smori lako ja mogu sa nitro razredjivacem da skinem crvenu boju sa rikverc svetla...i to ce se probati...
Crna mrlja se ne moze skinuti,posto me je to neko zakacio na parkingu isred faxa,tako da je skinuta boja...Ima toga na vishe mesta,desna starna cela je bukvalno takva...
Pa zar nemas bolje mesto za parkiranje Ustvari znam o cemu pricas i kod mene je haos na parkinzima mom bratu nisu izgulili branik nego mu ulubili vratasamo da sam naso tog sto je udario , tako da si ti odlicno prosao
Crna mrlja se ne moze skinuti,posto me je to neko zakacio na parkingu isred faxa,tako da je skinuta boja...Ima toga na vishe mesta,desna starna cela je bukvalno takva...
pa zato farba na sto... slikarska cetkica u ruke.... i polako popravljas...
Znas kako Darko...ima tu da se radi dosta...kazem vam desna strana je sva neravna...sta ces znaju ljudi da se parkiraju...tako da kad odlucim da radim taj deo onda cu sve da odradim.Ja to volim po teoriji sve ili nista.
Sto se tice parkinga u BG,znate svi da je ludnica,a ispred moje voshe shkole pogotovo...
E pa *CENSURA* si se malo decko,moj auto je trenutno kod farbara tako da nisi video ni mene,ni moj auto... Ali zato sam ja tebe sinoc video u Pancevu... Dobar ti onaj light sou na farovima,a vidim bogami da si i ti jedan od onih "trkaca" sto voze na plindzu! Dobar ti taj V-tec ubi se od poziranja tamo.
Comment