Alo bre some jedan smiri malo strasti...i nemoj da lazes ljude da ti je auto kod farbara...video sam ti golfa...isti kao na slici...jel se to mozda pravdas zbog tog sto sinoc nisi isao kolima?
OK..ja poziram..ali ajde ti imaj muda pa dovezi tog svog gnoja na drag!
E pa *CENSURA* si se malo decko,moj auto je trenutno kod farbara tako da nisi video ni mene,ni moj auto... Ali zato sam ja tebe sinoc video u Pancevu... Dobar ti onaj light sou na farovima,a vidim bogami da si i ti jedan od onih "trkaca" sto voze na plindzu! Dobar ti taj V-tec ubi se od poziranja tamo.
Mladicu, kada ga budes dobio onda mozes da ga prozivas - dotle cuti jer je to pravo za sada rezervisano samo za mene.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
To čiji je auto brži, je zaista rasprava za obdanište....uvek će neko imati nešto još brže i jače!Da ste videli Boost-ov SAAB u akciji, ovu bi temu odmah zaključali!
Pa sta ces moram malo...kad vec ne mogu nista od tjuninga da uradim barem lepo da izgleda.Sada su da farbam i pragove,prednji spojler ponovo i zadnji desni rub koji je bilo malo neravan...
Kako mislis da se javim. Bio sam prvi na semaforu odozdo, mogao sam samo da se zaletim u tebe .
A sa druge strane, pomislio bi "Koji je bre ovo ludak sto mase?"
Comment