Civic coupe 1.6 Sohc Vtec

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VTEC
    CBC Veteran
    • 06.11.2004
    • 199
    • Novi Beograd

Sve je OK nemoj da diras štopaljke, barm nemoj da ih crveniš. Strpi se malo pa kupi prozirne i bićeš BaDMoThErFuCkEr
    16 v's thats 8 more than i need!

Comment

• TETAK
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3034
      • Čačak, Srbija

Sve prozirno brate, ne samo da je u trendu nego je zaista ok.Obrvice su takodje ok kao i namera da (malo) zatamniš stakla.Ja sam ipak za opciju maksimalne vidljivosti i tu ne pravim kompromise.Inače najviše od svega volim da na autu vidim opasne felne(od renomiranog proizvodjača) i još opasnije gume, normalno bez preterivanja u širini!
      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

Pa znam,ali nema se trenutno para,pa sam to mislio za privremeno,uostalom sprej moze da se skine po zelji...cisto da vidim kako ce izgledati
        Power of dreams !!!

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

Nije sve jedno!
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

jaoj neces valjda plave pozicije
            plavo svetlo je em zabranjeno po zakonu sto je manji problem ali je nezgodno sto izuzetno ometa druge vozace i zaslepljuje. ovih nekoliko dana kako je bilo losije vreme sa kisom i poprilicno mraka naidje po njeki auto sa plavim svetlima i izazove pometnju na putu da svi pocnu da koce i da nekako odrze vidljivim belu liniju na kolovozu. jos kada neko pusti kombinaciju plavih pozicija i svetla za maglu kada nema magle, strahota.
            ma kako lepo bilo ipak mislim da je vaznije ne ugrozavati bezbednost i kvariti dobru vidljivost u odnosu na estetiku na putu. ok, na nekom showu ili nekom salonu ili za reklamu ali plava svetla umanjuju vidljivost a nailazi vreme losih zimskih uslova...
            pre neki dan vidim 2-3 auta nabijenih jedan u drugi a ono na prvom sljasti plavo iz farova i zaslepljuje i takav u mirovanju a tek u voznji.. nije svejedno.
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

Originally posted by brick
              jaoj neces valjda plave pozicije
              plavo svetlo je em zabranjeno po zakonu sto je manji problem ali je nezgodno sto izuzetno ometa druge vozace i zaslepljuje. ovih nekoliko dana kako je bilo losije vreme sa kisom i poprilicno mraka naidje po njeki auto sa plavim svetlima i izazove pometnju na putu da svi pocnu da koce i da nekako odrze vidljivim belu liniju na kolovozu...
              Brick, plave pozicije nisu zabranjene (ne postoji u zakonu tachka koja spominje plave pozicije), zabranjene su crvene. Druga stvar, ta svetla koja bacaju plavu boju nemaju veze sa pozicijama, tu se radi o sijalicama koje simuliraju (ne uspeshno) Xenon efekat (najvece su sra*e koje postoji na trzhishtu - upravo zbog toga shto si napisao) i imaju plavu navlaku... Poziciona svetla ni malo (bukvalno ni malo) ne utichu na boju farova, imam crvene pa znam shta pricham.

Originally posted by v-tec
              Sve je OK nemoj da diras štopaljke, barm nemoj da ih crveniš. Strpi se malo pa kupi prozirne i bićeš BaDMoThErFuCkEr
              Lako ce skinuti boju ako ne bude odgovarala... Btw, prozirne stopke nisu ispod 200eur, a zatamnjivanje (DIY job) ne mozhe biti skuplje od 10eur (a uz moju pomoc i jeftinije). Pa ti vidi 200eur ili 0-10eur, 'bem li ga, ja znam shta bih izabrao...

Originally posted by Honda
              Momci ovog meseca planiram sledece modifikacije plave pozicije,zatamnjena stakla,samo sa strane i prednja i zadnja,obrvice i stopaljke ofarbati u crveno...
              Nisi spomenuo skidanje dioda sa prskalica. Ili si to vec "modifikovao"? Pozdrav!
              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• BRABUS
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2004
                • 2399
                • London

Uh....kako mrzim ta plava svetla, to je cudo.

pa ne pise dzabe na njima FOR OFFROAD USE ONLY

Comment

• sw.brick
                  CBC Senator XXL
                  • 09.10.2004
                  • 8141
                  • Beograd, barajevo-zemun
                  • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

killaz pise jasno u zakonu, tacnije pravilniku o svetlima na motorniim vozilima da je plavo svetlo zabranjeno osim u posebnim slucajevima na vozilima pratnje/policija.
                  za poziciju ili bilo sta napred eskplicitno su dozvoljena iskljucivo svetla zute ili bele boje, tacno pozicionirana, jacine i fokusiranja. crvene i plave su eskplicitno zabranjene. to isto pise i u ECE pravilniku. naravno, pricam o vozilima koja se registruju za upotrebu na javnom putu.
                  mozda jos nisi video ali eto i ta moda se pojavila, malecne plave sijalice pozicije (znaci ne one glavne u farovima H4/H7 tipa) koje sljaste u mraku ko macije oci i vise kriju nego sto pokazuju polozaj vozila na putu.
                  ja samo ne znam sta radi kod nas policija, ili se ceka da nastane neki zesci karambol u saobracaju sa desetinama poginulih da bi se nesto pokrenulo. vec sam vidjao saobracajke nastale kao posledica zloupotrebe plavog osvetljenja
                  volvo
                  945 SE turbo lpg
                  344 GL lpg

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

Brick to su samo pozicijje,kad upalim farove sve ce raditi normalno,ne vidim nista da tu fali.

Dosta prepirke ovde,jer cu sve redom iseci

Killaz ta modifikacija ce isto biti odradjena,ali ne znam mozda ce se lepo sada slagati uz plave pozicije,a?
                    Power of dreams !!!

Comment

• kilson
                      Moderator
                      • 09.10.2004
                      • 3216
                      • NoviBGD
                      • AR 75 GT

Ok, ako te ne mrzi otvori novi thread u off topic-u i unesi deo tog pravilnika (veoma me zanima) a mozhemo nastaviti i generalnu prichu o dozvoljenim i ne dozvoljenim stavkama stylinga i tuning-a. A kao shto ti rekoh ne da sam primetio nego ih i ja imam, pozicija ne utiche, ali UOPSHTE na boju farova. Uostalom ako ne verujesh, slikacu pa cu zakachiti pod istom temom (ako je otvorish)... A da li je kod nas zabranjeno ili ne i da li policija zna ili ne vidi se pre svega na osnovu diodica koje ljudi montiraju na brizgaljke ("hladna plava boja") i koje se lakshe uochavaju od svega postojeceg...

Killaz ta modifikacija ce isto biti odradjena,ali ne znam mozda ce se lepo sada slagati uz plave pozicije,a?
                      Nikako! Ako hocesh da ti pomognem, to sr*nje leti napolje! Any way, imam neke ideje vezano za iste, pa cemo videti kako ce da ispadne (tj kako ce se tebi svideti)...
                      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• TypeKoshiR
                        CBC Veteran
                        • 01.11.2004
                        • 115
                        • Kranj,SLOVENIA

Super honda, vrlo lijepa i super avtomobil za nice styling sa malo maste
                        i avtomobil izgleda ko bomba, samo ga ti ljepo spusti daj gor 17" ili jos bolje 18" znam da su skupe ko vrag...i to je sve izgledat ce super nice...
                        Ovaj mi je avtomobilod svih hondi najlepsi kad se pravilno style-ira...

A kad bi bilo to kod mene odmah SWAP od integre B18C6
                        Pa da onda vidimo ko je najjaci u gradu (JOKE )

LP
                        Samo je ti lijepo ustimaj...i puno srece kod style-iranja
                        ako ce ti bit potrebna pomoc i da mozemo pomoc samo kazi !!!

www.hondaaddict.com

Comment

• TypeKoshiR
                          CBC Veteran
                          • 01.11.2004
                          • 115
                          • Kranj,SLOVENIA

Ove tail lights su mi jako lijepe

www.hondaaddict.com

Comment

• TypeKoshiR
                            CBC Veteran
                            • 01.11.2004
                            • 115
                            • Kranj,SLOVENIA

Evo nesto ovako
                            (to jest model al super izgleda i srebrne je boje)

Ove felge ROX na tom avtomobilu bijele i malo krakova sto manje te bolje...Sta kazes a...some day ovako da izgleda !!!

LP

www.hondaaddict.com

Comment

• -Vedran-
                              CBC Senator XXL
                              • 03.10.2004
                              • 3255
                              • Beograd

Koshir,hvala,ako nesto zatreba ti i Lukas ste tu Posto vidim kod vas su cene totalno ok.

Ove stopaljke na slikama koje si okacio su meni najlepse moguce.Takve su ugradjivane na VTi varijantu od 98 godine zar ne?Kad bi mogao takve da nadjem stavio bi ih odma.Najlepse su

Sto se tice felni ne verujem da cu ih menjati,zbog nashih puteva i ocuvanosti mehanike,upravljackog sistema,trapa itd...
                              Power of dreams !!!

Comment

• TypeKoshiR
                                CBC Veteran
                                • 01.11.2004
                                • 115
                                • Kranj,SLOVENIA

Kolko ja znam to su "aftermarket lampe" to znaci nisu originalne...
                                nisu bile serijske... mozes ih naruciti iz usa www.ebay.com a mozemo i mi sta da napravimo u tu smjer ako ces biti zainetersiran !

http://search.ebay.com/civic-coupe-tail ... 1QQfromZR8

LP

www.hondaaddict.com

Comment

Working...
                                X