Postoji mnogo dobrih automobila, lepih, brzih, snaznih, svakakvih. Medju njima postoji samo jedan na kojem ce ti svi zavideti i u isto vreme ti se diviti.
LANCIA DELTA HF TURBO INTEGRALE!
VIVA LANCIA!
P.S. Cuvaj je kako oci u glavi!
Svaka cast jos jednom! Ostajem bez reci ....
Hvala Ivane, medjutim otkad mi se rodilo drugo dete moram da promenim auto, zena mi stalno kuka kako je tvrd Lancia je u extra stanju pa ako znas nekog ko bi bio zainteresovan za nju slobodno mu prosledi moj broj
Da je istorijski auto stvarno jeste i Playboy ga je ubacio u 10 auta koji su obelezili XX vek
Uhhhhh, sutra idem da gledam nesto potpuno drugacije, pa me dusa boli za ovakav autic
p.s. ne prodaj ga nekim klincima ni za 6800e jer ovakvu masinu treba neko da pazi i postuje.
pozzzz
Joj ocu je ja, jos da ja i cale ne delimo auto odma bi ti ponudio moj bravo za nju
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
A momci koji voze rally kod nas se zalazu da se dozvoli vozenje auta sa isteklom homologacijom, tako da ce mozda uskoro moci da se koristi i za to... :smiley koji balavi:
Hvala Ivane, medjutim otkad mi se rodilo drugo dete moram da promenim auto, zena mi stalno kuka kako je tvrd
vidjao sam ti auto nekoliko puta na miseluku, stvarno je kao nov, nemam komentara..
bolje cak i stavi neke duze opruge i amortizere, da auto bude udobniji
nego da ga prodas...
ljudi ajde da nagovorimo alberta da ne proda integralku
Ovo mi je jedan od najboljih automobila.
Blago tebi sto imas.Nikad ga ama bas nikat ne bih prodao.
Moj ti je predlog da ga ne prodas,jer imas reli ikonu,auto za kojim se svi okrecu.Uvjek mozes da kupis neki udoban auto,ali zato ovoga nikad.
Auto je EXTRA.
Comment