Moja Riksha
Collapse
X
-
Comment
-
-
Za donalberta:
One se po oglasima krecu izmedju 4.000 i 5.500 eura ali je zaista tesko naci dobar primerak. Dva drugara mi voze isti, a jedan hoce da kupi i juri vec duze vreme ali ne moze da nadje da ja auto bar u jednom komadu. Kod nas 90% ljudi koji kupuju mercedes su teski primitivci, koji su culi price:"Ma to je Mecka, tu nema sta da se pokvari"! I tako oni kupe mercedesa, voze ga neko vreme, kada se sete eventualno promene ulje i to je sve sto se tice odrzavanja. E tako ga izvoze dok mu ne **bu majku i onda ga prodaju za astronomske cifre. A ti kada je kupis moras jos mnogo da ulozis da je dovedes u neko pristojno stanje. Najbolja varijanta ti je da kupis stranca i registrujes na Crnu Goru i jer sam video par prelepih komada!
Za Srdjana:
Moj auto je uvezen iz Nemacke i prema nekim podacima koje sam iskopao na internetu, vlasnici sa njima prelaze u proseku izmedju 25 i 30 hiljada kilometara godisnje. Obzirom da je tamo vozen 10 godina, pa skoro 3 pre nego sam ga ja uzeo i ja sto sam presao 50-ak hiljada, dodje na cifru od oko 400 hiljada. Minimum!
U pitanju je nazalost K-glava ali posto obe varijante imaju ovaj ovalni filter, ljudi cesto mesaju sa karburatorom!
Potrosnja u gradu: Benzina 12-14 litara, plina 14-18 litara. Na otvorenom: Benzina 8-9 litara, plina 10-12 litara!
Za RS-6:
Snaga motora je 90kw odnosno 122 konjske snage!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Inace auto ima opremu koja je retka u ovim modelima ka sto je pranje farova, naduvavanje vozackog sedista u pet tacaka, klima, PP aparat, el. siber.....
Od kada sam ga uzeo stavio sam mu bele migavce, bele cajgere sa sijalicama od 5w (bile su od 3w), ofarbao stopove, stavio alu felne, ubacio VDO cd player i jos par sitnica!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
190E
ako te bude zanimala prodaja ili možda zamena(imam lancia delta hf turbo integrale 2000 16v 200ks).moj E-mail donalberto@neobee.net"...sad ćete da vidite kako se vozi..."
Comment
-
-
Xtra ochuvan primerak!!!
Zato i volim shvabe, jedino oni posle 500 + k km mogu da josh uvek liche na auto
Sve je na mestu, sem one jelkice na retrovizoru
Beli cahgeri su joj legli "k'o budali shamar"
Comment
-
-
Svaka cast Durango extra ti je "riksa"i ono sto mi se najvise svidja stavio si mu samo par stvari koje auto cine lepsim a nisi od njega napravio kicericu , sto inace velika vecina ljudi sa naseg podneblja rade stavljajuci 100 kojekakvih spojlera, ogromne gume, i povrh svega jezim se kad vidim raznorazne diode i lampice pokacene u farove na haube i kojegde po autu - i druge imitacije xenona , pa onda stvarno izgleda ko novogodisnja jelka
.
Ovo je stvarno lep ,elegantan ,odmeren i auto sa stilom, jos jednom svaka cast.
Pozdrav MikiSaab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
taman sam vec pomislio SAVRSEN auto (stvarno mi se svidja) kad sam na poslednjim slikama video mahagoni tablu. joj bre to mi se ne svidja... uh!al ajde, o ukusima ne vredi raspravljati. vazno je da se tebi svidja!
auto je EXTRA. cuvaj ga i uzivaj.
*u vezi predjenih km: ne mogu da zaboravim cifru od 460.000 koju sam video na jednom Audi 100 2.5 TDI a auto je ocuvan kao tvoj! sto je najgore, tip kaze da je prethodni vlasnik vratio cajger kad je radio generalnu!!!
jos jednom - mecka iz snova (jos ima i gas) svaka cast!
.
Comment
-
-
Hvala na komplimentima upucenim mom prevozu!
Drago mi je da vam se svidja jer se vecina ljudi jezi kada vidi da vozim mercedes. Stvarno mi nije jasno zasto.
Za donalberta:
Odavno se ja lozim na Lanciu Deltu Integrale, ali bih je uzeo samo kao drugi auto u kuci, kada bih imao para. Sto se mene tice to nije auto za svaki dan da ga mrcvaris po gradu. To je prava vozacka masina koja zasluzuje posebnu negu i kada je isteras na drum onda je Vozis!
Tvoja je stvarno prelepa i da imam love uzeo bih je sigurno. Mozda nekad, ko zna!
Za overspeed-a:
Nisi jedini koji mi je prigovorio za jelkicu tako da je skidam sigurno!
Za dekideki-a:
Centralna konzola sa imitacijom drveta je jako retka kod 190-ki i meni se iskreno svidja. Rucicu menjaca sam ja stavio, a bila je crna gumena.
Inace 124-ke sve imaju drvene aplikacije na centralnoj konzoli!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
mercedes
za Duranga:ja moju deltu vozam samo nedeljom i to ako je lepo vreme,jer radnim danima je tolika gužva da nemam gde da je vozim.auto je u savršenom stanju ,bez ulaganja, i nikad je ne bih prodavao,jer sam extra zadovoljan sa njom,ali sam rešio da se spustim na zemlju dok nisam poleteo od brzine."...sad ćete da vidite kako se vozi..."
Comment
-
Comment