Moja Riksha

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Stvarno su mu lepo stajale 17ke, ali sa 16kama će te svakako manje boleti glava

Ja sam ranije planirao 17ke neke AMG i slično da nabavim, ali sam odustao kad sam bolje razmislio jer sa 17 felnama kod nas mora da se vozi kao po jajima

Inače 17ke se sada voze na SL320, dečko ih je sredio, namestio, izbalansirao i stavio šire gume, mislim 225 napred 245 nazad. Nadam se da ću dobiti taj auto od njega(dogovorili smo se tako nešto pošto se znamo) kada budemo organizovali skup u Novom Sadu da čujete kakav zvuk ima originalni AMG komplet izduv. Otprilike bi čovek rekao da je ispod haube minimum SL600 V12

Inače auto je na nemačke tablice, pa ću morati da pazim na plavce

Comment

• Durango
      CBC Senator XXL
      • 01.02.2006
      • 590
      • Zemun, Srbija

Ne zaboravi Shaq da na skup povedes i konobaricu iz komsiluka. Narocito ako dolazis SL-om, da bi popunio i drugo sediste zbog balansa.
      MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

Jeste dobra je komšinica, za malo...

...mislim vozanja u kabrioletu i tako to

Što se tiče SL-a dolazim sa njim sigurno na jedan skup. Ne znam da li ću moći na ovaj sad ili neki drugi put, ali videćete ga sigurno.

Dečko čiji je SL je otišao u Nemačku da doveze par kola, trenutno nije tu, ali lako je moguće da se vrati dok se mi sakupimo pa ću doći SLom, inače dolazim 190kom naravno.

SL je tu, trenutno, ali nije i vlasnik

Comment

• Djux
          CBC Veteran
          • 10.08.2007
          • 133
          • Zemun

durango sta si uradio sa felnama na kraju? Gledao sam za one gume kod komse,ali njemu manji profil na W124 inace bi ih uzeo.

Comment

• Durango
            CBC Senator XXL
            • 01.02.2006
            • 590
            • Zemun, Srbija

Prodao sam gume. Hvala ti u svakom slucaju!

Comment

• VladaR
              CBC Veteran
              • 28.01.2008
              • 134
              • Grocka

Stavi neku fotku sa novim felnama - bas su mu lepo legle.
              Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• Durango
                CBC Senator XXL
                • 01.02.2006
                • 590
                • Zemun, Srbija

Ma cuti, presele su mi felne. Imao sam problem jer su mi prednji tockovi cesali od amortizere kada skrecem. Razlog je taj sto su ovo felne od slona W140 sa ET-om 52 (plice srce), a na 124-ku ide ET 35! Problem sam resio tako sto sam i napred i nazad stavio distancere od 10mm i duze srafove. Sada su tockovi u ravni sa krilom i konacno sam dobio ono sto sam hteo.
                Moram da saniram nege ogrebotine na plastikama i da ispoliram ceo auto pa ce biti slika!

Comment

• VladaR
                  CBC Veteran
                  • 28.01.2008
                  • 134
                  • Grocka

E, kad imas u planu poliranje? Ides na masinsko ili ono ... klasicno? Pricali mso ranije o poliranju, pa sam jos uvek zainteresovan, ali cekam da vidim da li cu naci tu famiznu haubu (najverovatnije mora da se farba), pa posle da ga vozim na poliranje.
                  Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

• Durango
                    CBC Senator XXL
                    • 01.02.2006
                    • 590
                    • Zemun, Srbija

Na masinsko i to kod onog decka sto sam ti pricao. Posle toga ce biti kao nov. Do kraja sledece nedelje bi farbar trebao da mi zavrsi svoj deo i posle toga cu jedan dan da zakazem poliranje.

Comment

• VladaR
                      CBC Veteran
                      • 28.01.2008
                      • 134
                      • Grocka

Ok. Onda necemo u isto vreme ici na poliranje. Ja ne mogu da nabavim haubu, jos uvek.

Comment

Kako mislite mašinsko, pa svako je mašinsko ko još polira rukom i krpama osim možda u pakistanu i angoli

Bitno je samo u koliko prolaza čovek radi (gruba pasta, srednja, mekana, mleko i polir voda) onda je auto kao da je ponovo lakiran, i bitno je da je polirka RUPES-ova jer sve ostale ostavljaju manje više tragove (krugove koji se presijavaju na suncu) i po mogućnosti da su komponente 3M ili sličnog kvaliteta.

Naravno na metaliku je mnogo slabiji efekat nego na akrilu koji bude kao da je ponovo okrečen

Comment

• Djux
                          CBC Veteran
                          • 10.08.2007
                          • 133
                          • Zemun

He...he radim ja rucno Kad mi dodje ponekad da ispoliram neki manji deo vrata i sl. ako primetim nezeljene tragove drugih nemarnih ucesnika u saobracaju. Al sve je OK dok pasta resi problem. Da mi je uhatiti onog ko mi je napravio zig-zag ogrebotinu na poklopcu gepeka popio bi dizalicu u glavu

Comment

• Durango
                            CBC Senator XXL
                            • 01.02.2006
                            • 590
                            • Zemun, Srbija

Originally posted by shaq
                            Bitno je samo u koliko prolaza čovek radi (gruba pasta, srednja, mekana, mleko i polir voda) onda je auto kao da je ponovo lakiran, i bitno je da je polirka RUPES-ova jer sve ostale ostavljaju manje više tragove (krugove koji se presijavaju na suncu) i po mogućnosti da su komponente 3M ili sličnog kvaliteta.

Naravno na metaliku je mnogo slabiji efekat nego na akrilu koji bude kao da je ponovo okrečen
                            Upravo radi na taj nacin i koristi najkvalitetnije paste, a izmedju ostalog i 3M. Polirka je cini mi se Makita i ne ostvalja nikakve tragove, holograme, oblake i sl. Slazem se da je na akrilu pun efekat, ali i metalik boju osvezi samo tako. Uostalom, videcete kada odradim.

@VladaR
                            Cimacu te kada budem isao, pa ako budes hteo, nije problem da odemo zajedno.

Comment

• VladaR
                              CBC Veteran
                              • 28.01.2008
                              • 134
                              • Grocka

Si, dogovoreno.

Comment

• Durango
                                CBC Senator XXL
                                • 01.02.2006
                                • 590
                                • Zemun, Srbija

Evo nekoliko novih slika. Felne nisu nista posebno, ali bolje mu stoje od prethodnih jer nema vise onolike rupe izmedju tocka i krila!

Comment

Working...
                                X