Moram da postavim i dve slike sa 17-icama koje ne mogu da prezalim sto nisam zadrzao. Ne zamerite sto je prljav jer sam zaboravio da ga slikam opranog!
Prvo vece posto sam stavio folije su me zaustavili 3 puta i nista me nisu pitali za folije. Verovatno cu nekad naleteti na nekog koji ce da pametuje i da smara za folije, ali cu se izboriti nekako. Umem ja s njima!
Sa folijama,do 00 !!!
Sve je bolji i bolji !
Nego,nisi zatamnio soferku?Nisi hteo ili se iz nekog razloga nestavlja na soferku inace?Nisam zaboravio na preglednost,pa se pitam kao bi leglo nekih 10-15% zatanmnjenja ...
Hvala Flavio. Trudim se koliko mogu da ga dovedem u sto bolje stanje. Nije on los, ali uvek moze bolje.
Pitao sam ove momke sto rade stakla za zatamnjivanje prednje soferke i rekli su mi da se u tom slucaju, najcesce, ceo auto radi u najsvetlijoj varijantu. Kazu da se tada dobija jos tamniji efekat nego sada kod mene. Inace su me savetovali da prednju soferku ne diram i poslusao sam!
Ne soferku ne dirati kao sto su ti rekli ni u ludilu. Sigurno si uocio koliko si izgubio na pregleddnosti nocu i sada dok su zatamnjena bocna. Ipak je najvaznije videti ( i biti vidjen naravno)
Nocu se vidi sasvim ok, ali ako udjem bas u neku mrakusu e onda jeste nesto slabija vidljivost. Soferku necu dirati sigurno. U pravu si Djux da je ponekad vazno i biti vidjen!
Comment