Sale, poslao sam ti sve sto imam od uputstava, ali to ce ti mozda malo pribliziti, ali ne i resiti problem, na zalost. Ima tu podosta, verovatno blizu 5 MB, pa ces se nacekati ako imas dial-up.
Da, ali i taj sto ga kupis ce da ima izraubovan menjac
Veruj mi da sam i sam na to pomishljao...
A sredjivanje papira i greshke mi ne pominji... Navozali su me i nashetali dok konacno nisam uspeo da prebacim sve na svoje ime... I to sve legalno, nista muchka, nista ispod zita... **** su mi pomerili.
Heh, znam da sam svima vec dosadan, ali kad moj auto potrosi 41 l na 170 km (u gradu), ja samo dignem obrvu i slegnem ramenima... Sto rece davno jedan vulkanizer "Kome da se zalis kad ti tatko j**e majku..."
Na srecu, ti tvoj problem ipak mozes da sredis - zamenom ventila...
Celog safrana stranca sa automatskim menjačem mogu da kupim za 1000 eura.

A sredjivanje papira i greshke mi ne pominji... Navozali su me i nashetali dok konacno nisam uspeo da prebacim sve na svoje ime... I to sve legalno, nista muchka, nista ispod zita... **** su mi pomerili.
Heh, znam da sam svima vec dosadan, ali kad moj auto potrosi 41 l na 170 km (u gradu), ja samo dignem obrvu i slegnem ramenima... Sto rece davno jedan vulkanizer "Kome da se zalis kad ti tatko j**e majku..."
Na srecu, ti tvoj problem ipak mozes da sredis - zamenom ventila...
Comment