Alfa Romeo 156 - Ostvareni san

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Damjan156
    CBC Senator XXL
    • 07.01.2008
    • 568
    • Beograd

Al si je skockao svaka ti cast!!!
    Jel ti ne grebe guma blatobrane kad smotas pun,jer ti jos spustena kao i moja,a ja imam 215/45/17 mislio sam da je to maximum?

Posto vidim da si poklonik BLACK-LOOK fazona preporucujem ti jos blago zatmnjivanje stakala pa da je upotpunis.Meni je extra leglo,a i bas stiti od sunca.Mnogo joj lepo lezi koza, to mene jedino jos nervira na mojoj sto nema.

P.S. Jel ti se culo skrputanje gumica pre nego si ih promenio?
    Strauli motorsport
    Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• igorkrnic
      CBC Senator XXL
      • 02.12.2007
      • 572
      • Kikinda

Originally posted by Player
      Pusticu da ideja malo "odlezhi" do leta, pa ako se ne ozhenim u medjuvremenu upashce neki V6, a koji od tri vrste - videcemo
      caki ima v6 raskupusanu e sad ne znam da li je prodao motor

Comment

• Player
        CBC Senator XXL
        • 13.04.2006
        • 458
        • Novi Sad
        • Alfa Romeo GTV V6 TB

@Damjan156
        Tnx
        Ne cheshe ni malo, ni kada je smotan pun ni kad je pun auto.
        Ja sam mislio da hoce, pogotovo nazad kad se natovari jer su 8 incha felne... ali nishta.
        Dosta su tvrdje ove opruge pa zato.

Gumice nisu shkripale nego su lupkale, tada sam mislio da su viljushke pa sam sve zamenio.
        Pa onda stabilizatore balans shtangle, pa amorte i opruge i dalje je lupkalo... i tad sam zamenio te gumice i ETO reshenja - nema vishe lupkanja

U sushtini i ispravna gumica mozhe da shkripuce, pogotovo kad je hladno.
        Mozhe da se podmazhe , ali nikad nisam probao... dva woofera ti reshe problem

@igorkrnic

Znam da je imao, ali prvenstveno sam pucao na 3.0 24V ili 2.0 V6 TB.
        Krajnja varijanta mi je 2.5 24V, on mi nekako nit smrdi nit mirishe
        To sve ako budem uopshte radio neshto.
        Time will tell...
        Objects in the mirror appear
        TO BE LOSING !!!

Comment

• Damjan156
          CBC Senator XXL
          • 07.01.2008
          • 568
          • Beograd

Ma jasno mi je i to da hoce od hladnoce da skripi,al to onda prodje cim se malo ugreje.
          Nemam,SRECOM tih problema sa lupkanjem,amortizeri,balans stangla,viljuske gornje donje sve je utegnuto,ali kada cujem ovo shkrip,shkrip...dodje mi da je prodam i kupim novu Daciu!!!
          Sprdam se NARAVNO Doduse taj zvuk se cuje samo preko velikih ulegnuca i lezecih,al opet me ubi!

Kada podmazem ne cuje mi se onda nista par dana,ali se posle zatim ponovo javi pa reko da vidim da li si ti pronasao put ka mom dusevnom miru.

A sto se tice woofera eno mi ga stoji u spajzu!Zao mi da provlacim kablove po kolima i da se zaje sada sa tim.Vise slusam ovaj orkestar ispod haube
          Strauli motorsport
          Moja Alfa

Comment

• Player
            CBC Senator XXL
            • 13.04.2006
            • 458
            • Novi Sad
            • Alfa Romeo GTV V6 TB

Nema mira kad vozish 156

Nego gde si zatamnjivao stakla? 20% nije jako, tako sam i ja hteo da odradim.
            I realno kako to izgleda nocu, mislim koliko se slabije vidi?
            Kontam da u gradu i nije strashno, nego na otvorenom ne bi video nishta sa strane nocu

Lomim se od kad sam uzeo ovaj auto da li da ga zatamnim ili ne, poshto sam malo corav na jedno oko pa ne znam shta da radim
            Objects in the mirror appear
            TO BE LOSING !!!

Comment

• Damjan156
              CBC Senator XXL
              • 07.01.2008
              • 568
              • Beograd

Da znas da NEMA!Zamenim jednu poziciju crkne druga,zamenim to crkne mi osvetljnje sata!Zamenim to,******** me maglenka!

Radio sam kod Ivana na Zvezdari,super je lik,cena je 90EUR.A ako hoces mozes i da ludujes sa nekim fancy folijama al su one od 130EUR pa navise.Evo ti web adresa pa pogledaj par njegovih radova http://www.zatamnjivanjestakala.com/
              Stop se tice voznje nocu...pa znas kako je...kao da vozis sa naocarima za sunce ali nije strasno.Ma sta imas da zveras okolo kad si na otvorenom
              Strauli motorsport
              Moja Alfa

Comment

Working...
              X