Ja probao.
HONDA
Collapse
X
-
Auto je bas malo presao, kao da je oko kuce vozen?!
Inace fino je odrzavan, ako ga budes budzio nemoj samo da ciganes, nego nesto fino i kulturishka!I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
-
Jel mislis da uradis od pocetka do kraja ili samo zadnji lonac?Originally posted by JaPaNaCod budzenja se jos planira sportski izduv, i fabricki zadnji spojler...eto, mislim tolikoI firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
-
hehe el gotov plin, pozJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Auto ce garantovano extra da te sluzi. Video sam istu takvu koja je presla kao tvoja samo jos jedna nula na kraju (pre 3-4 godine je bilo toliko a lik je i dalje vozi non-stop). Bas sam ga tad pitao da li je nesto radio oko kola i rekao je - "naravno - redovno odrzavanje"
Comment
-
-
Super je ocuvana i da se navozas jos mnogo km.Prelepo bi joj stajala svetla sa belim migavcima pozadi.
Prelude je vrh, verovatno najbolji model tog auta ikad, a mogu ti i reci da mi se ti motori dosta svdjaju, 150KS nije malo, a moze i fino da se nabudzi, uz manje zahvate mislim da je realno ocekivati oko 170KS sto nije malo za taj auto, o stabilnosti da nepricam, verovatno uzivas u uletanju u krivine vise nego iko od nas
Comment
-
(hvala za Ivana ,Urosa,i kolege)
Comment