auto sa stilom. meni se, doduse, vise svidja ona malko novija, ali to nije bitno. jedna mala primjedba - de malo zastiti taj filter da ne cucla vazduh iznad grane
Auto je bas malo presao, kao da je oko kuce vozen?!
Inace fino je odrzavan, ako ga budes budzio nemoj samo da ciganes, nego nesto fino i kulturishka!
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
od budzenja se jos planira sportski izduv, i fabricki zadnji spojler...eto, mislim toliko
Jel mislis da uradis od pocetka do kraja ili samo zadnji lonac?
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Auto ce garantovano extra da te sluzi. Video sam istu takvu koja je presla kao tvoja samo jos jedna nula na kraju (pre 3-4 godine je bilo toliko a lik je i dalje vozi non-stop). Bas sam ga tad pitao da li je nesto radio oko kola i rekao je - "naravno - redovno odrzavanje"
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Prelude je vrh, verovatno najbolji model tog auta ikad, a mogu ti i reci da mi se ti motori dosta svdjaju, 150KS nije malo, a moze i fino da se nabudzi, uz manje zahvate mislim da je realno ocekivati oko 170KS sto nije malo za taj auto, o stabilnosti da nepricam, verovatno uzivas u uletanju u krivine vise nego iko od nas
Comment