Elem, cisto da pokazem da se ni kod nas ne spava, ja i pobratim zamenili amortizere juce:
Stavili smo pristince sa kracenim telom, klipom, punjenim drugim uljem i prepravljeni da budu dvosmerni. Sutra i zadnje da menjamo pa da vidimo kako ce da drzi. Nisam peglao dok ne centriram trap.
Pozadi smo za sad uradili samo caurice za ispod gibnja koji je inace sprengovan i ubacena je treca platna (najduza ona) da ga jos malo spustimo jer ne volim kada je prednji kraj mnogo naboden, a kako smo kratili opruge napred da ih prilagodimo amortizeru (bile su 34cm, sad su 31 (ili bese 32? )), to nismo mogli da izbegnemo.
Auto je pao jos par cm (2-3) dole, evo za sada slika jedna, losa doduse jer je to pobratim slikao po mraku i to nekim kradenim telefonom...
U kabini se ipak nesto radi, upakovao sam voltmetar (sa desne strane od gl. satova), povezao rezervu konacno i napravio indikaciju upaljenosti ventilatora hladnjaka.
U nekoj skorijoj buducnosti od sitnijih stvari planiram da napravim quick-shifter, da postavim sparco papucice koje sam nedavno dobio i jos par nekih sitnica.
Od krupnijih stvari, pocinjem sa kocnicama... Pa gde zavrsim...
Lepo nema sta,kad pogledam slike ovog auta pre dve godine kad je bio kao koza samo se nasmejem,to se trazilo da se odradi,samo polako odlican si redosled sredjivanja uzeo,prvo trap,kocnice pa tek onda motor.
Jel ja tripujem ili je onaj prednji amort opasno kriv?
...mislim na stari.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Lepo ti kazem, prijatelj moga drugara, inace radi amortizere za trke, ja nema veze sa njim niti imam ikakav kontakt. Dzabe da ti pricam kako i sta, kad ne mogu da ti pomognem...
Moram da ti pohvalim volan, fenomenalan je! Ovakve varijante volana su se koristili u starim formulama u 60-im, 70-im, mislim na oblik ovih krakova, a ovaj jos ima i kozni obruc, prelepo!
I ja sam razmisljao o menjanju volana ali se premisljam zbog lavlje kandze..
Dodatno spustanje je doslo vise kao sporedna pojava uz ugradnju ovih amortizera, jer smo bili u fazonu da kad vec radimo i kad je amort takav kakav je, gre`ota da se baci...
Sto redosleda tice, takav je kakav je, jednostavno volim da je auto kao celina uravnotezen...
@Boris Lozac
Da, volan se i meni stvarno svidja, nasli smo jednom prilikom par komada i snupi je morao da pokupuje sve koje je video i napravi monopol na trzistu, medjutim nije taj polozaj zloupotrebio nego drugarima podelio volane.
@M power
Nisam jos posteno probao amorte... Otisao sam da centriram trap i smorio se kao plovak kad sam video kolki mi luft u lezajevima pa nisam ni centrirao nego da za praznik sad to izmenjam pa onda pun gas.
Comment