Nista, onda nabavis meni i njemu po jedan kilo kljuc da ne bude na osecaj.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Izgovori izgovori... Ja mislim da kupimo jednu prikolicu i da nateramo yuga na nju i da ga teramo da izlozimo na adi huji na stajlingu motorni prostor..
Izgovori izgovori... Ja mislim da kupimo jednu prikolicu i da nateramo yuga na nju i da ga teramo da izlozimo na adi huji na stajlingu motorni prostor..
Zato sto sam bio nestrpljiv da upalim auto pa sam hteo sto pre da slozim kako - tako samo da radi pa sam ovo izabrao kao najnize mesto, ali cu definitivno staviti na neko jos nize mesto.
Inace ova pumpa radi skroz OK, nikad nisam ostao bez goriva ni na 6-6500rpm, a ni na leru ne preliva, jeste par puta procurelo na onaj sraf veliki izmedju dovodnog i prelivnog voda zato sto nisam imao sajbnu bakarnu izmedju tela karba i tog srafa. To sam stavio i sad je OK.
Inace, upalio sam auto.
A za stajling smo zakasnili jebi ga, a i nismo bas konkurentni, cuo sam da je sad glavna fora da stavis celofan od cokolade na fuse-box i jedno 34 komada onih vazdusnih sirena.
I prosuo sam AT ulje po dve felne pa mi se sva boja izljustila...
Comment