Pa razvukao je tu gumu jer nema drugu, kad bude imao kesa uzece 175/50.. Naravno da nece da vozi ova sranja na takvoj felni... Ne ide...
Yugo Koral 55 (1.6) by Blindman Motorsport
Collapse
X
-
Originally posted by DaniloTo za 7J i 165 ne znam sta da ti kazem, nas drugar je stavio tako, po meni ne lezi lose:
Ne znam koje mattig mislis, nisam ja to pominjao koliko se secam.
Ove sa slike su SSF Mattig, decko ih je platio skoro 200 eura, a to mi je malo mnogo jer sirenje celicnih felni kosta 100-120 eura zavisi koliko siris, a same felne za zastavu celincne su ionako prakticno dzabe, tako da...
Za to sirenje aluminijskih felni sam prilicno skeptican. Celicnih i nekako, ali alu...
Ja sam gledao kod Radovana kad od bukvalno tri felne pravi jednu, gledao sam kad je vario neku dvadeseticu za neki AMG ili bem li ga sta , tako salije var da ne verujes??, i kad obradi na strugu ne mozes da provalis da je bilo sta radjeno na njoj??
@M
165/65 13 kosta 10 evra polovna a 175/50, 50 evra polovna, pa ti vidi ???
Majku im njihovu,pa te 175 kao od zlata da prave???
Ja sam placao extra polovne , 205/45 16 po 1500-1600 din kom u Rumi!
Comment
-
-
nije od zlata ali je nema i malo se proizvodi, zato je na ceni i niko je ne da za male pare jer se dosta trazi, polovna pogotovu jer je najjeftinija normalana nova tipa 80-100 eura.
Comment
-
-
Felne ispod 150 nema sanse, moze samo preko!
Felne i gume bih dao za neke tri glave, mozda koja banka manje...
Comment
-
-
-
Da, naravno...na Yugicu to jedino i ima smisla...
Zao mi je sto prelazis na 14", ali te shvatam. Pored razloga koje si naveo, vidim da je sada problem osmisliti dobar kocioni sistem sa 13", dok je sa 14" to mnogo lakse, pa pretpostavljam da je i to razlog...
Samo napred...i ne daj da polako auto preraste u nekog mutanta...zadrzi old school crtu u njemu...
Comment
-
-
Da, naravno, sa 13` moraju da se stavljaju distanceri zbog 257 diskova, opet u zavisnosti od ET-a felne i njene sirine, na neke skoro i da ne mora da se stavi ili cak ne mora uopste (kao snupijeve prednje od 8j), a na neke mora da se stavi bar 30-35mm distacera po tocku. Tu onda imas problem kacenja ruba o gumu, obaranja pesaka, pa i opterecenja trapa...
Sa 14` nemam problema, samo zasrafim i stavim, a uz distancere (koja bih inace stavljao na 13` zbog 257mm) mogu da, uz manje prepravke, stavim i 284mm kocnice sa Tipa 2.0 16V (koje stoje na tavanu).
Mada, cela ova prica sa 14` ce imati smisla tek ako prodam gume ili felne koje trenutno imam, ispod cene ih ne dajem, ali sam trenutno u fazi "prodajem, a Boga molim da ne prodam".
A ako uzmem neke 14`, bice neke na stariji fazon, ne lozim se na fensi felne tipa wolfrace, Ice i slicno. Meni se ne dopata kako to lezi na Yugu. Jedino i samo Allessio Monza 14`...
Comment
-
-
Borbet Model T je felna san snova, prelepa je i legla bi extra na skoro svaki auto, pogtovu na male... Medjutim, tesko se nalazi, a i kada se nadje preskupa je (za mene). Borbet Model A mi se svidja u varijanti sa jako sirokim falcem, ali ne verujem da postoji takva 14` (znam za obicne od ~6j), ali takodje ne znam kako bi lezala na malom autu. Video sam jednom na Yugu model A 13x5,5J, doduse visok auto i 155/70 gume i izgledalo mi je potpuno sterilno...
Volan je kupljen na bubanj potoku. Nemam pojma da li je prava koza, stvarno, mada cisto sumnjam.
Jos jedna varijanta koja mi se svidja su neke celicne felne sa neke alfe, mislim da su sa 33-ojke ali nisam siguran jer se slabo razumem u alfe, uglavnom znam da postoje takve i aluminijske skoro iste, e te celicnjare 14` da se prosire na 8J i recimo 185/50 mislim da bi izgedalo vrhunski!
Comment
-
-
Setih se sad da imam ovu sliku, ovo je to sto pricam, samo nisam siguran, mislim da je ovo 9j...
edit:
ipak je 8j, nasao sam i druge slike...
Comment
-
Comment