sjajan srebrni avtic! na ovoj drugoj slici, nesto mi se cini da su udubljena vrata.. jel to mene oci varaju???
Moja prevozna sredstva
Collapse
X
-
Daklemmm, kao sto ste vec videli, od nedelje uvece sam opet promenio prevozno sredstvo.
Stigao Civic 98, 1.4, 90ks i bice na raspolaganju 10-ak dana.
Posle svega onoga od ranije, a i zbog porekla, osecam se kao kod kuce.
Na auto je u sustini sve OK, samo ponekad zacvili zadnji desni dobos. Naravno ima tu jedna sitnica koja je analogna desavanju sa Poly-em. Poly je u sred kise imao pokvarene brisace, a ovde je napunjen polen filter, tako da klima radi na misice i to na max.
Ono sto je -DOJAJA- primetio sam u pon. popodne koliko, toliko regulisao (da se oduzim vlasnici kada se se vrne u BG) i ispravio koliko je bilo moguce, a da se ne greje i ne farba.
Evo jos par slika
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by sri98Po autodati je iza centralne konzole, makar na HB karoseriji.
U Japan-X je 15e.
Čini mi se da malo slabije 'ladi, a siguran sam da nije skoro (ako ikad) menjan.
Comment
-
-
Nadji i znak za pozadiJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Ljubo, skini kasetu i eto filtera iza nje.
Civi, samo treba da odstampam znak (zna se kakav), a ono H ce da se pazari da nekom buvljaku ili slicno.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Polen filter je zamenjen, klima sada radi k'o zamrzivac, a Honda je uspesno (sa sve OK klimom) prisustvovala i Alfa okupljanju u NS i medju prvima stigla na F.Goru.
Dodatak - desio se i prvi kvar, riknula je sijalica u levom faru, pa tu ne radi oboreno svetlo.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Daklem, Civic se vratio kuci, a juce je, za narednih par dana, stiglo ovo.
Na autu sve funkcionise osim par sitnica, lepo radi i moze jos bolja boja da se dobije.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment