Nesiguran za lezajeve na diferencijalu, kod menjacha koji imas, da li postoje shims podloske izpod prikljuchaka za poluosovine???
Corsa B Turbo
Collapse
X
-
Diferencijal ce stradati ako je vozen sa neodgovarajucom napetosti, ne sam diferencijal vec venac , zupcanika, kao posledica uvijanja diferencijala ukoliko je vozen sa neogovarajucom prednapetosti. Za to sluze podloske i nemora da se skida menjach da bi se to otklonilo.
btw: Koji je tip menjacha koji koristis, F ???Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
F28 imam, ali ga moram skinuti jer se mora sinhron druge brzine promjeniti i moram promjeniti kučište jer imam noviji tip koji nema mjesto za pinjon za kilometar sajlu već ovaj tip mjeri preko senzora abs-aCorsa B 2.0 16v TURBO
Comment
-
-
Odvežena je danas na promjenu mjenjača, moj ide na reparaturu,a meni ide reparirani i svi sretni. Promjenjen je wastegate i sad puni 0.5 Bar-a i mislim da mi zasad neće trebati više, hmmm, do proljeća
Nikud ne bježi, ne treba hvatati auto po cesti što mi je jako dragoCorsa B 2.0 16v TURBO
Comment
-
-
Originally posted by Jashim
Nikud ne bježi, ne treba hvatati auto po cesti što mi je jako dragoAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTOriginally posted by Jashim
Nikud ne bježi, ne treba hvatati auto po cesti što mi je jako drago
Danas je par njih provozalo auto i iznenadili se kako auto ide ravno, kako ne bježi. Auto je tvrd, nikad udaren. Kažem za sad je dosta ovo što je, a na proljeće ćemo vidjeti.
2 prolupator: 1.3 Bar-a bi bilo cca 330-340 KS ako se ne varam, a mislim da je to za corsu previše, mislim zbog prednjeg pogona. Neka me BOOST ispravi ako griješimCorsa B 2.0 16v TURBO
Comment
-
-
-
Je, serijski je 0.6 bar-a, ali trebam nabaviti pravu baždarenu čukicu da izmjerimo tlak jer ove auto gauge su smeće, ali kad nema boljih u ponudi. Kad budem išao u njemačku uzet ću sve VDO
Ne bi htio da se ravnam po tim auto gauge jer se kolega ravnao pa mu se motor nedavno razletio u 3 p.m.Corsa B 2.0 16v TURBO
Comment
-
-
0,6 Bara je MAX pritisak uopste ili max pritisak na tacki max snage u obrtajima?? Koji je fabricki podatak max KW@rpm ?
Koja je osnovna kompresija tog motora?
300KS na prednjem trapu na tako laganom autu nije problem, jer nema mase koja se opire u ubrzanju.
Veci je problem na na 1800Kg autu nego li kod tebe, racunajuci da je F28 sa dobrim prenosom snage.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Comment