brate svaka ti cast, sa pravim zadovoljstvom sam cirao ove 15 stranice, a reci mi samo koliko konja ima sada corsa i koja joj je maximalna, inace ja imam u astrici motor kao sto si ti pre imao u corsi, a max mi je 220km/h
BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Nisam smeo da postujem u ovoj temi,mnogo mi se svidela korsica,uplasio sam se da cu poceti da placem sto nije moja Salim se naravno,korsa je vrh...Mogu zamisliti kako moze da ide to malo cudo sa tako jakim motorom ubica.Svaka cast jedino to mogu da ti kazem!
Imam jedno pitanje za tebe, posto si presao sa 1.4 na 2.0, sad na 2.0 turbo, da li ima razlike u ponasanju auta, lezanja na putu, da li imas problema zbog povecane tezine, oversteer?
Imam jedno pitanje za tebe, posto si presao sa 1.4 na 2.0, sad na 2.0 turbo, da li ima razlike u ponasanju auta, lezanja na putu, da li imas problema zbog povecane tezine, oversteer?
Meda: kompletan ovjes je promjenjen, sve je novo. Koni drži ko blesav, je da je malko pretvrd ali drži izvanredno. Nije mi žao nijednog eura koji sam dao. Baš je sinoć njih 10-tak gledalo auto, kako kreće, kako leži i nisu mogli vjerovati
Što se povećanja težine tiče, zanemarivo je povećanje. Sa plinom i svime ovim je teža nekih 60 kg tako da je to zanemarivo
To je lepo za cuti, ja sam takodje sredio vesanje i stvarno je auto ko karting, samo sam se plasio da povecanjem tezine, pogotovo sto je to povecanje samo napred, auto ne izgubi na upravljivosti, ali ocigledno nema cega da se plasim
Comment