Auto ideeeeee, ležiiiiiiiiiii, ali i momački struže s obzirom da su stare opruge gore. S novima je još 3 cm niže. Bio sam kod limara i jako se veselio kad je vidio što treba napraviti
kad sam ja ubacivao diskove pozadi od vektre gt sport nisam imao ceo most u stvari imao ali nije moga da se skine bio je malo kriv auto je ispao sa kamiona na betonsku cesmu pa je malo promenuo oblik,nego sam postojece rukavce na koji se navlaci lezaj obradio da unutrasnja kosuljica pridje blize posto originalni od tih diskova imaju totalno drugaciji raspon rupa pa sam ubacio distancijale od 2.5cm opruge su zute apex a na sipku amortizera ubacio par cm distanc odbojnik malo tvrdji da guma ne struze o rubove i odma je malo tvrdji auto i lezi lepo i koci perfektno (tata skoro u mestu),jedino je rucna malo bila problem ali su se pojavili ljudi koji prave sajle na meru pa su jednu skratili 10 cm a drugu 15cm i evo da kucnem u drvo drugu godinu sluzi
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Evo da malo opet pišem o autiću. Iz dana u dan se sve više i više upoznajemo jer to više nije onaj auto kojeg sam vozio prije 15 dana. Isprobavam izvlačiti maksimum iz nje i mogu vam reči da sam jako zadovoljan. U četvrtak ide novi ispuh od grane do kraja, srednji full protočni, zadnji full protočni i 4 nastavka.
Ovako će to izgledati
Comment