Corsa B Turbo
Collapse
X
-
odlicno je ispalo,mada ja uvek imam da dodam a to i planiram na sledecem autu,ubaciti rubove od stare corse sto imaju prosirenja,ali mi se svidja kako je uradjeno,ja sam sirio rubove pa plastike stoje kao na ku..u,sve se izvitoperileko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
procitah sve odgovore i nisam mogao da ne napisem par reci.svaka cast na ulozenom trudu auto izgleda prelepo ima taman toliko, koliko mu i treba mislim na spoljni izgled kombinacija motora odlicna i po tvojoj prici za unutrasnji enterijer ocekujem isto da ce biti mnogo dobro .zelim ti ludu i lepu voznju sa corsicom
Comment
-
-
Ceo Momo komplet, ako tako i treba
Koliko eura te kostala sama konverzija, motor+rad+ostali potrebni delovi?
Ja se razmisljam o tome, ali tek za koju godinu, ako bog da, pa me zanima koliko da smanjim u jelu, picu i ostalim nepotrebnim izdacimaWhat is the sound of shit happening?
Comment
-
-
Zaboravih da pitam al mozda je vec i pisano. Kakve su performanse auta? Da li su vrsena neka merenja ubrzanja, max. brzine i ostalog?To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Gledaj to je cijena koja je mene koštala. Uglavnom ako naletiš na dobar motor računaj da je cijena oko 1000 ?. Rad je preko 1000 ? ali je ovo meni radio kolega tako da je bilo 500 ?. I svi potrošni dijelovi, sve sitnice su kupljene u trgovini od njegovog kolege sa popustom od 30% tako kad bi računao sve došlo bi puno preko 2000 ?. Računaj cijenu amortizera i opruga oko 600 ?, diskovi i pločice barem 300 ?. E sad kad se to sve zbroji ispada koliko je mene koštao auto kad sam ju kupio prije godinu danaCorsa B 2.0 16v TURBO
Comment
-
Comment