I ja bi je sigurno kupio,i to bih dao i dobru cifru(kada bih imao ~10000 Evrova),ali dzaba ti sve,ne mozes da je registrujes kod nas.Motor je C20XE,ili ti ispunjava samo Euro 1 normu.Steta.
Ma ja cu da ti uzmem ceo auto i bez felgi
Sto volim te male, nasvirane zverine pitomog izgleda, nista preterano... ali zato kad se stisne pedala.... UHH......
Ne daj Corsu, vidi kakva je, a ti hoces da je prodas....
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Ma kad bi se pojavio neki i izvrnuo se za lovu dostojnu tog automobilcica, pokleknuo bi Jashim...
Ima on ludju ideju u glavi.... 3.0..... u Corsi......
to je vec hipoteticko pitanje, da li sve na svetu ima svoju cenu ta da je samo pitanje koliko je ko imucan i za koliko bi nesto prodao. Ili da budem precizniji rad, entuzijazam, kreativnost i trud ulozeni u "ceif" nemaju ceni. Naravno po meni...
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment