Auto je extra. ogu samo da zamislim kako ide. Kada moj ide kao nevreme sa 1400kg i 230ks onda tvoj sigurno razbija.
Audi Coupe URQUATTRO 2.2 turbo!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
jevrem@
Tvoj S4 je tezak 1710Kg, tako da je razlika skoro 500Kg
Pozdrav!
Comment
-
-
Ja sam proveravao samo u saobracajnoj tezinu gde stoji 1420kg, po internetu nisam trazio.
Hvala na informaciji.
PS. Onda tek ne mogu da zamislim kako ide urquattro sa tim motorem.
Moracemo neki put kada dolazim do Bg-a da se nadjemo bas me interesuje kako ide taj auto.Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Comment
-
-
Odlican automobil. Vec duze vremena trazim jednog u dobrom stanju sa ove strane bare ali ako ista valja cijena je pod oblacima. Mislim da cu probati jednog dana da uvezem drugo auto na listi a to je S2. Ne interesuje me brzina mnogo 200 konja ce mi biti vise nego dovoljno ali ce biti totalno renoviran. Dakle sav ce biti rastavljen i sastavljen. Iduce godine ce preci granicu od 15 godina starosti tako da nece biti nikakvih limitacija za uvoz.
Comment
-
-
Sa srecom u potrazi za S2, a znam da su cene UR-a astronomske u inostranstvu, jedino kod nas taj auto nema realnu cenu (sta ces Srbija).
S2 ti ima 220KS (3B) motor i 230KS (ABY) motor, tako da ce ti biti dovoljno, a tu gde zivis nije tesko ni skupo nabaciti i preko 450KS na ovaj motor posto ima mnogo potencijala.
Pozdrav!
Comment
-
-
Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005
na forumu
Comment
-
-
Comment
-
-
BaneBRE@
to sam se vracao sa posla, a kravatica i ostalo s***e mora po propisima al bas ide lepo uz ovaj auto
[kick]@
Eto ga jos jedan od 10 UR-ova u Srbiji (u medjuvremenu je stigao jos jedan ali se taj sprema za drag i imace preko 400KS), nego malo mi cudno to 1982g, a digitalna tabla. Digitalna tabla je pocela da se ugradjuje od 1985g, al dobro da ne cepidlacimo
Pozdrav!
Comment
-
-
ne znam da li sam već pisao na ovoj temi, ali nije zgoreg da još jednom kažem da ti je extra autić
ja video i jednog crvenog sa belim felnama u Mije Kovačevića preko puta Bele Kuće juče, spolja deluje izuzezno očuvano, koliko sam u prolazu video.
Comment
-
Comment