sta ti je ono na zadnjem braniku sa desne strane - neki lim, sta li? meni izgleda prilicno ruzno. felne su ok, ali nekako mi ne idu uz taj auto, ja bih pre trazio neke felne iz perioda kada je auto pravljen, ali opet najveci precnik.
inace svaka cast na odrzavanju svaki put kad vidim auto u bloku cist je kao suza. iskreno, ja ga ne bi vozio na posao i parkirao po parkinzima da mi ga budale gule vratima - garaza i kraj price. naravno sve u skladu sa mogucnostima.
To sa zadnje strane je prekrivena rupa u braniku posto je prethodni vlasnik (koji ga je inace posedovao nekih 15 dana) stavio plin na "stari" turbo motor sa K-glavom i mozes da zamislis kako je to lepo radilo
Odmah sam skinuo plin i nedugo zatim zamenio motor tako da je ta rupa ostala, a prekrio sam je nalepnicom sa buvljaka
Sto se tice felni, nisam ih ni trazio vec sam otisao po gume za stare felne i slucajno pitao sta ima u ponudi od 17". Kada sam cuo da su ove felne 200e nisam mogao da odolim, a da ih ne uzmem.
Naravno da je i meni cimanje da svaki dan idem na posao i nazad sa njim, ali u skorijoj buducnosti je u planu neka kuca (sa garazom naravno) i diesel krshic za po gradu, a onda ce UR da postane paradni auto
Zato si ti toliko odmoran da me nisi video jutros u Terazijskom tunelu oko pola 9 u suprotnom smeru, ablendujem ti, a ti nista
Ma bre veci mi je napor da pazim hoce li neko od pazljivih taksista i vozaca autobusa da me ogrebe i zakaci u onoj guzvanciji preko mosta nego da vozim "zeldi" i gledam koga cu ja da zakacim
Auto uzivo izgleda odlicno, i u guzvi se primeti sa jedno kilometar .
Bas sam se zapitao da li je tvoj jer nisam ispratio da si zamenio felene.
Licno takve mi ne idu uz ovu legendu, ali kod tebe dobro pasuju, verovatno zbog boje i ukupnog utiska auta...
Comment