Evo jedna slika koja najbolje ilustruje blago sredjivanje mog Kadeta.
Da napomenem da su felne na prvoj slici(fabricke sa GT-a) takodje naknadno stavljene,jer je pre njih imao skroz crne sa fabrickim radkapnama,i nije imao ofarbane retrovizore,kao i "ovo" na farovima
Pa, lepo, krenulo sredjivanje
Tockovi su tu... Jos samo limarija, motor, prednji i zadnji trap sve sa kocnicama, enterijer, pa farbanje na kraju... da ne zaboravimo i kuka je obavezan detalj, nikad se ne zna sta ce se dovuci sa sela
Nema na cemu i treci put
Mnogo sam se lepo osecao kao perac automobila i razmisljam o svojoj perionici! Idem verovatno sutra i svoju makinu da onako lepo operem izvoskiram....
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Cetvrti cilindar je prestao da radi,a treci cas radi cas ne.....Pod hitno cu morati da odradim polugeneralnu,posto sam trenutno jako slab sa parama...
Majstor mi rece da treba da zamenim:
Karike,gumice ventila,letece lezajeve i naravno dihtung glave i dekla.Trebace mi jos i kablovi ,svecice,ruka i kapa,kao i novo ulje,filter i antifriz....
Nije moglo da nadje boli trenutak kad ce da rikne....
Sreca te je auto jos uvek u "voznom stanju"
Ta "polugeneralna" ti nece mnogo pomoci...
Po mom misljenju, motor se ili radi ili se ne radi. Ako se radi, onda je to u kompletu.. rasturis sve pa po spisku, redosledu..
Obrada bloka, hilznovanje ako treba, novi klipovi, karike, lezajevi komplet, naravno obrada radilice, balansiranje ako treba, obrada glave, novi ventili, sedista, vodjice, pretresti podizace (preporucljivi novi), novi srafovi glave ... da ne nabrajam dalje... ima toga... da, pregledati klipnjace i promeniti po poterbi, balansirati i njih (uterati u tezinsku toleranciju ) Paziti na raspored rasklapanja, sklopiti "unazad", tj. ne poremetiti raspored klipnjaca. Ne spomenuh bregastu...
Nova vodena, uljna pumpa, remenje, zaptivna grupa... nova creva, struja...
To je sve preporucljivo na tvom automobilu. Pa kad se radi sve to, onda bi trebalo odraditi i limariju u kompletu jer ce motor trajati nakon takve opravke, a limarija mora da isprati trajanje motora
Ups, zaboravih trapove, kocnice...
Nije lako vratiti auto iz mrtvih, zapravo lako je, ali kosta...
Ako se ne vozis mnogo & brzo i ta "polugeneralna" ce zavrsiti posao.
Najjednostavnija je i minimalna: leteci lezajevi, karike, gumice ventila, dihtung glave.
No, ako ti je ijedan cilindar izgubio kompresiju (ako je ista ispod svakog minimuna) ni to nece pomoci na vise od mesec-dva, mozda sest ako imas srece i ako si jaaaaako pazljiv.
Sve ja to znam,ti si potpuno u pravu,ali trenutno nemam vise para za full generalnu i limariju,tako da cu morati da odradim osvezenje.
Sreca te sam nasao servis i alat gde to mogu da odradim sam za dz,i jos plus da imam strucnu pomoc ako negde zapne.
P.S.Trapovi i kocnice su u sasvim solidnom stanju,trenutno nema potrebe nesto tu petljati...
Jutros cale krenuo na posao i na parkingu ispred zgrade zablokira zadnji desni tocak !
Ja posle par sati ****o do auta i uspem da odglavim tocak i vidim da ima lufta jedno 2-3cm!!!
Oko 13h otisao nesto da zavrsim i oko 14h Cale se vrati sa posla i kaze mi da je auto obijen!
Sreca nisu nista uzeli,samo mi razbacali sve iz kasete i malo razvalili bravicu vozacevih vrata...
Odem posle toga kod majstora,da vidim za tocak,kad glavni sraf na dobosu odvrnut!!!!!
Zategne sraf,stavi novi semering lagera i sad je sve u redu,hvala bogu!
Ne smem ni da pomislim sta je moglo da se desi da se sraf skroz odvrnuo...
Comment