Sta li ce da ispadne iz ove ljubavi kadeta i keca, mozda Astra H
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Daj ne preteruj, neka oni pocnu da prave domacu astru, a za opc cemo da se mi pobrinemo
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Posto me uzasno nervira moj braon enterijer,a nikako da nadjem crne tapacirunge,koji su mi jedina prepreka da sve bude crno,odlucio sam da bar centralnu konzolu i kasetu zacrnim,da bi se "stopili" sa komandnom tablom.
Ovako je izgledao do sada:
Na moju veliku zalost,dizem ruke od mog Kadeta .
Bice ovakav kakav je pa dokle traje-trajace.Svo sredjivanje sto sam planirao je otkazano i sta sam uradio na njemu-uradio sam.
Sada cu se potruditi da sto pre skupim pare i da kupim sebi drugi auto,koji ce biti samo moj,i njega cu onda sredjivati po svom ukusi i niko nece moci ni za sta da mi prigovara,a cuvacu ga onako kako ja budem hteo!
Sada cu se potruditi da sto pre skupim pare i da kupim sebi drugi auto,koji ce biti samo moj,i njega cu onda sredjivati po svom ukusi i niko nece moci ni za sta da mi prigovara,a cuvacu ga onako kako ja budem hteo!
Iz ovoga mozes da zakljucis sta se izdesavalo....
P.S.A za rodjendan ces dobiti nesto drugo,felnice cuvam za sledeci auto!
Comment