I meni je ,i spremam da dam dosta para...i tako se nadje neka ******...
Nije mogao da ne primeti da me je udario,jer je bio bas lep udarac,nego je samo kao poslednja cava zapalio...
Brate nisu delovi toliko skupi ,nego majstori ,meni u VŠ-u majstor za kompletno sređivanje limarije sa farbanjem traži nekih 350 evra plus materijal (pragovi ,rubovi ,pretres poda ,zaštita i naravno farbanje metalik farbom) ,kao što sam ti već napisao sve to izađe negde oko 500-550 evra (pragovi+rubovi = 50 ,farba 2.5 seta BODY = 110 i branici =60).
Ovde ima BODY farbara i metalik setovi su oko 45 evra što je dosta povoljno ,tako da ako ti treba probaj sa BODY bojom ,meni je to preporučio limar pošto je veliki i star auto,a kaže da se dobro pokazala .
Znam da jedan drugi limar mi je tražio 500 evra da mi odradi ceo zahvat sa njegovim materijalom(pragove i rubove on nabavlja) i sa ''MAX MAYER'' farbom (isto njegova) ,jedino branike ja da obezbedim.
"max-mayer" 6300,00din/set. Ja kupio pola seta da zamazem ono sto je neophodno da se pricuva limarija do konacnog sredjivanja. Ta BODY je bas jeftina, a bas me zanima kako se pokazala. To nisam video ovde u SD-u.
P.S. Comi "don't worry, be happy..." i seti se Tosheta pa udari neko pivo sa Stevom i okreni na vedriju temu!!!
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment