On to nece imati brave zadnjih vrata?Hoces to odraditi i sa gepek vratima?
Kadett E 1.3
Collapse
X
-
Comment
-
-
-
Bio danas da obidjem auto,truliji je duplo vise nego sto sam mislio,tako da se posao prilicno prosirio,te ce se i sredjivanje oduziti...
Cela desna strana je pri kraju,zamenjena sajtna,podsajtna,napravljena nova pregrada izmedju njih,zamenjen rub,podrub,deo oko cepa rezervoara ubacen od stranca,i jos brdo sitnijih rupa...
Tesi me samo to sto je majstor jako temeljan,i nista mu nije promaklo...
Evo samo par slika,nije mi se slikao ovakav...
na poslednjoj slici se vidi ogromna fleka,celom visinom je bilo pustilo...Naravno sve su ovo jako grubi radovi,sve ce to biti perfektno,sve je u milimetar uklapao iako mozda na slikama ne deluje...
Comment
-
-
-
Originally posted by driverGSIkad se limarija radi tj. kad se lim sece i vari auto ostaje oslonjen na tockoce.
U svakom slucaju veoma glup potez,ne mora da znaci da ce puci ali ovako nesto ne bi smelo na pamet da mu padne
@darth
Ako aludiras na mene ja vam se sigurno ne pridruzujemVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Auto je stajao na tockovima kada je sve seceno i vareno,a okrenut je na stranu da bi se zastitio pod i da bi ja video sta je sve radjeno...
Decko radi perfektno,i nema potrebe da se uci,ali nema veze,videcete na kraju kada bude gotov...
Comment
-
-
Comment
-
Comment