Kadett E 1.3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ĆOMI
    CBC Senator XXL
    • 31.08.2006
    • 1705
    • Braće Jerković,Vozd
    • Stilo JTD 16V

Re: Kadett E 1.3

Sa petnaesticama samo malo vise trosi,posto su gume dosta siroke za njega,195,i volan je dosta tezi kad motas u mestu,inace sve je full,cak sta vise dosta bolje lezi nego sa fabrickim 155

Sto se tice stopaljki,uzeo sam ih od Lakija,i s obzirom da su original,cena je "poklon"...

Sto se tice gepek vrata,ne znam da radim u Ps-u,ali ako hoces mogli bi da se dogovorimo pa da se eventualno menjamo za gepek,mene ovo ravno smorilo...
    OPEL CLUB SERBIA

Comment

• legenda
      CBC Senator XXL
      • 28.03.2009
      • 1345
      • Beograd

Hvala ti kuco,izvini sto ti zagadjujem temu...meni su oduvek 185/60r14...pa ako si se ti smorio,da onda ne pipam nista...gde tacno se Vi skupljate kod Nebojsine kule,rado bih dosao,ako opet ne budem radio nedeljom

Comment

• somi_kac
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2009
        • 796
        • Kać

Jedan stariji limar je na zahtev ravnanja gepeka odgovorio: "Magarce jedan, 25 inzinjera smisljalo auto, ti jedan nasao pametan da gitujes prostor za tablicu". Auto je kao zena, ako ti se ne svidja 100% nadjes drugi, a ako prepravljas po svom ukusu ispadne jos gore.
        Takodje, ako premestite tablicu na branik, nemate fabricko svetlo za nju...
        OPEL Astra 1.6i
        OPEL Kadett 1.6
        ŠKODA Favorit

Comment

• NikolaMF
          CBC Senator
          • 09.02.2008
          • 202
          • Beograd,Jajinci

to si lepo reko
          http://flic.kr/ps/Q7Aku