HONDA CRX 1.6 16V, 150KS, 825kg...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shone190
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2004
    • 1877
    • Beograd
    • Dodge Charger 8.1l

Originally posted by BOOST
    Sta je greska kad trosi tako puno kao 8 litara u normalnoj voznji a sa tako malom tezinom? Nesto sigurno nije kako treba sa chipom, definitivno nije uradjen kako treba pa sve i da sam ga ja programirao individualno za te uslove je malo naopako.
    Ne znam kako je moguce da ijedan auto sa preko 100Ks trosi manje od 9-10 litara po gradu zimi, a napomenucu da svaki dan idem do posla tacno 5Km po samom centru ( i nazad 5Km) tako da auto ne stigne ni da se zagreje kako treba. Pre dva meseca je trosio 8l u takvoj voznji ali sigurno da hladno vreme utice na to da trosi litar do dva vise posto kazem da vozim veoma kratke relacije po samom centru. Na otvorenom sam merio i potrosio je 5l na 100Km, tako da ne verujem da sa chipom nesto nije u redu.
    Onako usput, jel' zna neko posto je dyno test i ko to radi?
    @cosworth
    Da bio sam kod Vuka u igraonici u petak uvece i to je moj CRX!

@Kanarinac
    Bio sam i na Zvezdari ovih dana i tablice su mi NS, a ne BG.

@brick
    Da vidis danas sam obratio paznju i ulice su stvarno perfektne, ko staklo

Takodje moram da menjam i zadnji lonac koji se bukvalno raspao i moguce je da zbog toga potrosi nesto vise goriva.

Pozdrav svima!

Comment

• BRABUS
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2004
      • 2399
      • London

Dyno ima u Centru Boban, ali neznam kolko kosta.

Imas kontakt ovde

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

Mislim da je cena oko 30 eur u centru Boban...

Shone190...takvu potrosnju mozes imati samo ako ga milis do 3000 rpm i na autoputu klizis 120 km/h.

Meni je potrosnja 9l u gradu i na otvorenom 6.4 uz normalnu voznju.
        Power of dreams !!!

Comment

• shone190
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2004
          • 1877
          • Beograd
          • Dodge Charger 8.1l

Originally posted by Honda
          Mislim da je cena oko 30 eur u centru Boban...

Shone190...takvu potrosnju mozes imati samo ako ga milis do 3000 rpm i na autoputu klizis 120 km/h.

Meni je potrosnja 9l u gradu i na otvorenom 6.4 uz normalnu voznju.
          Vozio sam ga 90Km/h ceo put i zato je tako malo potrosio, a nisam presao 3000rpm uopste.
          U gradu znaci i tebi trosi 9l, znaci da mi je sa motorom sve u redu. Naravno dodje i do 10l, ali preko ne ide.

Videcu u centru Boban za dyno test, samo me interesuje jel' ima neko njihov broj telefona posto na sajtu nema ?!?!?!
          Pozdrav!

Comment

• coco
            CBC Senator XXL
            • 24.10.2004
            • 476
            • i`am from the land that is placed nowhere

right, po zimi ce potrositi 10 l....i veseli me sto hondasi mjere potrosnju ovisno o rpm do 3500 rpm je stedljiv autic. reparirao bih stari motor pa me zanima koliko je cijena karika /standard/ za d16a8 (nesho, imamo iste motore) te leteci lezajevi za isti motor.
            "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• coco
              CBC Senator XXL
              • 24.10.2004
              • 476

kao sto se vidi iz prilozenog, karike na jednom klipu su u fruli...kao i ventili na istom klipu....

Comment

• coco
                CBC Senator XXL
                • 24.10.2004
                • 476

malo ventila....spaljenih jel

Comment

• crx
                  CBC Član
                  • 10.03.2005
                  • 38
                  • Beograd

e shone, kako skide 100 i kusur kila...jesi nesta radio il...

Lijepa ti je, nema sta. Jedino bi gledao da prednji branik promenim-zamenim, nekako mi se cini previse vertikalan, al nema veze

Usput mislio sam i ja da stavim slike svog crx-a al me neka ****** zavalila neki dan u vrata - nije strasno al je ruzno...da to uradim pa eto i moje rumenke medju vama.

Comment

• shone190
                    CBC Senator XXL
                    • 10.12.2004
                    • 1877
                    • Beograd
                    • Dodge Charger 8.1l

Originally posted by crx
                    e shone, kako skide 100 i kusur kila...jesi nesta radio il...

Lijepa ti je, nema sta. Jedino bi gledao da prednji branik promenim-zamenim, nekako mi se cini previse vertikalan, al nema veze

Usput mislio sam i ja da stavim slike svog crx-a al me neka ****** zavalila neki dan u vrata - nije strasno al je ruzno...da to uradim pa eto i moje rumenke medju vama.
                    Ma nisam nista skidao, lepo pise u saobracajnoj dozvoli. Koji ti crx imas, posto su recimo V-tec modeli teski 1010Kg, a ima razlike i izmedju ovih ostalih u zavisnosti od opreme koju imaju?
                    Kako mislis da je previse vertikalan prednji branik???

Pozdrav!

Comment

• sw.brick
                      CBC Senator XXL
                      • 09.10.2004
                      • 8141
                      • Beograd, barajevo-zemun
                      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

pa kakve veze ima sta pise u dozvoli, kao da je ikada kod nas na tehnickom neki auto meren )

svasta papir trpi, ne pricam o ovome konrektno vec na osnovu raznih primera iz prakse, od fals boje, fals broja vrata, fals oznake modela, fals snage motora, itd...

sta pise u VIN tablici po pitanju tezine, Hondini fabricki podaci. u to nema razloga sumnjati.
                      volvo
                      945 SE turbo lpg
                      344 GL lpg

Comment

• shone190
                        CBC Senator XXL
                        • 10.12.2004
                        • 1877
                        • Beograd
                        • Dodge Charger 8.1l

Originally posted by brick
                        pa kakve veze ima sta pise u dozvoli, kao da je ikada kod nas na tehnickom neki auto meren )

svasta papir trpi, ne pricam o ovome konrektno vec na osnovu raznih primera iz prakse, od fals boje, fals broja vrata, fals oznake modela, fals snage motora, itd...

sta pise u VIN tablici po pitanju tezine, Hondini fabricki podaci. u to nema razloga sumnjati.
                        Postoje modeli od 825 do 935Kg u zavisnosti od opreme i godista. Naravno moj nema sigurno 825Kg sada sa ubacenom muzikom koja tezi oko 50Kg, ali ni sa njom nema preko 900Kg. Slazem se sa tobom da su podaci u saobracajnoj veoma cesto netacni. Evo upravo treba da okacim nove slike, posto sam nesto doradjivao (muzika, enterijer, folije...).
                        Pozdrav!

Comment

• shone190
                          CBC Senator XXL
                          • 10.12.2004
                          • 1877
                          • Beograd
                          • Dodge Charger 8.1l

NOVE SLIKE!

Evo malo novih slika i cisto informativno da kazem da sam merio ubrzanje (jedan pokusaj bezveze onako na povratku kuci u 2 sata ujutru) sa drugarom u kolima (znaci + 100Kg i + 50-60Kg muzike) i ispalo je nesto malo preko 7s. Racunam na to da ide ispod 7s sigurno kada sam sam u kolima bez muzike i kada startujem malo bolje od onog proklizavanja sinoc

Pozdrav!

Comment

• CLD
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2005
                            • 1225
                            • Belgija - ranije Luna-Chico

E dobre ti ove Cene sto se muvaju oko auta.
                            Lep auto samo meni se ne svidja crvena boja u kabini.

Comment

• crx
                              CBC Član
                              • 10.03.2005
                              • 38
                              • Beograd

ja imam ovu "civilnu" d16z5, al kad pritisnes po gasu postane borbena ko i svaka

e kaze saobracajna 960KG, al ko to zna.
                              Za branik : kad kazem da je previse vertikalan mislim da izgleda brate kao dasku da si stavio, e sad, ne ljuti se...dobra je ona i ovako, al bi joj ja recimo gledao da ga zamjenim. Muzika ti je do 'aja mogu misliti kako to gruva, nego nikako da te pitam, vidim da si postavljao postove oko auspuha....jel ono na tvojoj radjeno, sta si stavljao i kod koga, ako jesi de preporuci nekog, moram i ja. Naravno, koliko to zadovoljstvo kosta.

Pade mi na pamet za kozne presvlake za kadice, ocu ja na svojoj da uradim..kazu oni u Auto-Sport radnjama da kroje, al jos nemaju masinu za kozu...naravno...nekako bi izmajmunisao da se ona crx slova vide..sta mislis o tome?

Hehe...vidim Mile-Pile na tablama...covjek servisira 90% hondi 'ebo te...i ja sam kod njega .
                              Aj

Comment

• gt junior
                                CBC Član
                                • 08.09.2005
                                • 41
                                • NOVI SAD

Comment

Working...
                                X