I ja ne mogu da docekam da ih namontira...bice sigurno dosta tvrd ali prednost je sto je ipak limuzina i dosta tezak auto i robusan prednji kraj...ali posto su ovi za pistu sigurno da su dosta tvrdi....a i probao sam da ih sabijam
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
....auuu daj odma oglas da trazis dva nova bubrega !!!
...imao sam ovakav set na jednom autu i to nije bilo normalno koliko je napred bio tvrd !!!!
...ovi zadnji su ok ali prednji kuku lele !!! =]
Meni je i ranije bio tvrd jer su neki genijalci stavili obicne (stock) amorte na sportske (krace) opruge. Tako da amorti nisu imali dovoljan hod, pa su tresli kao ludi.
Ovaj Bilstein-ov set je preporucen za sportske opruge i jeste tvrdji. Mada mislim kao sto je eM rekao da posto je auto dosta veliki i tezak da nece mnogo da prenosi vibracije.
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Ja sam na kolima imao iste takve amortizere i to je bila katastofa.On je isao kao po sinama ali kada naidjes na makar malu rupu kicma ti puca.To je prethodni vlasnik stavio,a ja to nisam ni znao dok jednom slucajno nisam malo detaljnije prao kola pa skinuo blato sa amortizera.Pogledam kad ono zuta boja...Vozio sam pola godine i to se nije vise moglo trpeti.Pa sam skinuo i stavio obicne.Nisu mogli da se sabiju ni milimetar...uzas...
Comment