ma isli smo malo brze pa je on poceo da koci i ja, ali je auto poceo da proklizava, zbog rupa poceo da se zanosi tako da sam mu ocesao zadnji levi stop i malo krila a ja sleteo pored puta. Uglavnom sledi sredjivanje branika, farova, i haube.
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
sta bre? kako si uspeo da namestis auto da ti prokliza, sto nisi dodao gas na kocnicu kad si video da auto proklizava, koliko si brzo iso... menjaj gume pod hitno!!!
Konacno posle mesec i po dana auto je sredjen. Limarija odradjena a i trapovi, motor i jos mnogo stvari koje na prvi pogled se nisu videle.
Za test sam odabrao Zlatibor. Auto se u putu ponasao extra a motor je povlacio kao nikada pre.
Sada idem malo da vratim energiju. Normalno sa vrucom lepinjom i kajmakom, takodje sve to u pratnji Zlatiborske pecenice.
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Meni su lepse ove "zimske" felne nego one "letnje"...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment