Lepotica sa istoka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zare15
    CBC Član
    • 09.12.2006
    • 84
    • Beograd

kupio i ja

Druze,kupio sam i ja Lepoticu sa istoka,pre dva dana i moram ti reci da sam odusevljen,Imam nekoliko pitanja za tebe,ali sada me zanima na koji nacin aktiviras da izadje antena? Pojma nemam!!! Hvala unapred i evo za pocetak jedna slika od mene.[/url]

Comment

• zare15
      CBC Član
      • 09.12.2006
      • 84
      • Beograd

kada bih znao kako se salje slika....?

Comment

• GT
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2006
        • 337
        • Beograd

Lep auto! Ima neka serija izmedju, ne znam ni sam ali su mi nnekako bile ruznjikave,. pogotovo sedan varijanta, ali ova je super, pravi naslednik one 323 s pocetka devedesetih!

Pozdrav!
        "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Originally posted by zare15
          kada bih znao kako se salje slika....?

a tema za slike je iznad ove

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Re: kupio i ja

Originally posted by zare15
            Druze,kupio sam i ja Lepoticu sa istoka,pre dva dana i moram ti reci da sam odusevljen,Imam nekoliko pitanja za tebe,ali sada me zanima na koji nacin aktiviras da izadje antena? Pojma nemam!!! Hvala unapred i evo za pocetak jedna slika od mene.[/url]
            Antena sama izlazi kada upalis radio , tako je kod mene i sa Alpine-om i sa Pioneer-om.
            Proveri pp.

Comment

• Vocko
              CBC Senator XXL
              • 25.04.2005
              • 4556
              • nBGd

Originally posted by GT
              Lep auto! Ima neka serija izmedju, ne znam ni sam ali su mi nnekako bile ruznjikave,. pogotovo sedan varijanta, ali ova je super, pravi naslednik one 323 s pocetka devedesetih!

Pozdrav!
              Nema nista izmedju.
              Ide BG (iskacuci farovi) 90-94, BA (moja) 94-98 (96 redizajnirana iznutra), BJ (ko ona bela slike) 98-2003 (redizajn 2000 i jos jedan manji 2001-02) i 2003 ide Mazda 3. Ima tu Protege (323 za USA trziste) koja se razlikuje spolja.
              Pod modeli su C (hatch, 3vrata), S (sedan, 4 vrata), F (hatch, 5 vrata) i P (hatch, 3 vrata od 1998).

Comment

• gille
                CBC Senator XXL
                • 24.09.2006
                • 593
                • Belgrado

BG se pravila od 89-94. Dolazim u iskušenje da postavim fotke, mada mi je prednji branik u blago katastrofalnom stanju pa bih radije kad sve to sredim. Nije čudo što su izbacili popup mehanizam za farove, rodio sam mečku danas kad sam menjao sijalice dok nisam doveo poklopce farova u liniju sa karoserijom

Comment

• zare15
                  CBC Član
                  • 09.12.2006
                  • 84
                  • Beograd

lepotica sa istoka

[img=http://img295.imageshack.us/img295/3186/08122006ok4.th.jpg] Evo lepotice samo u beloj varijanti!!!

Comment

• zare15
                    CBC Član
                    • 09.12.2006
                    • 84
                    • Beograd

Petljao sam nesto i provalio da zica od antene nije spojena za radio.Kada sam je spojio cuje se da el.motor radi ali je nesto glavi i ne izlazi sama.Verovatno cu morati da odem do nekog majstora da mi to sredi.

Comment

• gille
                      CBC Senator XXL
                      • 24.09.2006
                      • 593
                      • Belgrado

Žare brate dopuni svoj profil lokacijom, da te moderatori ne linčuju

Comment

• Vocko
                        CBC Senator XXL
                        • 25.04.2005
                        • 4556
                        • nBGd

Umesto ugradnje zvucnika, danas sam otisao i stavio letnje gume (kud svi turci tu i mali mujica )
                        Nazad, polovne koje sam dobio kada sam pazario auto...

Bridgestone Potenza S02 - 195/55/15

...a napred nove...

Bridgestone Potenza RE720 - 195/50/15

Razlog razlicitih velicina jeste cena... 50e po gumi kostaju vise RE720 u dimenziji 195/55, od 195/50. Ko je lud stvarno ne znam, ali na tu razliku u ceni dodam malo i uzmem sve 4 nove

I tek sam sada shvatio koliko MAZDA DOBRO LEZI!

Ljudi moji ovo nije humano, izlecem iz krivine dodavajuci gas, a auto ko zakucan... ni levo, ni desno da mrdne, prokliza, da zacvile gume!!! Blago receno odusevljen sam!

Inace moram priznati da se Sava Eskimo jako fino pokazala u prethodnom "hladnom" periodu iako sam sumnjao, ali jednostavno nije predvidjena za brzu voznju.

Comment

• RedboX
                          CBC Senator XXL
                          • 28.11.2006
                          • 1537
                          • Novi Beograd

ajde malo obnovi ovo sa novitetima.Imas milion planova a svi u statusu 0%

Ili se varam

jel antena na izvlacenje serijski isla na lantis ili se moze ugraditi i u moju 323 da mi ne kisne ruka kad zaboravim da je izvucem
                          I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• Vocko
                            CBC Senator XXL
                            • 25.04.2005
                            • 4556
                            • nBGd

Jeste svi su na 0% , ali bitno je da je onaj sa otplacivanjem auta od veceras na 50%, taj je najbitniji

Serijski se antena tako uvlaci i izvlaci cim ubacim HU, ali cemo uskoro prekidac da napravimo da ne izlazi stalno, pogotovo kada slusam CD.

Comment

• Bane R
                              CBC Senator XXL
                              • 27.03.2006
                              • 1769
                              • Beograd

Skidaš fore sa NSX-R

Comment

• JNC
                                CBC Senator XXL
                                • 19.12.2006
                                • 1332
                                • Beograd

hehe, Vocko vozi Lantisa ko da ga neko juri, samo oko crvenog vozi.

Redbox, pa uzmes antenu sa motorom i zamenis tu tvoju, posto ti nemas elektricnu, i uredjaj mora da ima izlaz za antenu koji se kaci na motor, ali to sada valjda svi imaju.

Comment

Working...
                                X