Jeli ko ti je radio nitro????
1900EUR-jel su to i ruke i materijal????
Drugar i ja. 1900 EUR za sve
1.900 eura pa sta je toliko kostalo? U cemu je fora,jel zbog velike boce? Jel to neki vanserijski NOS. Skoro sam bio na netu i nasao NOS za moj auto i kosta 630$ u Americi (od 30-75 konja) otkud toliko kosta za 206-cu?
Pa ovo nije americki sistem, i daje do 150KS. Ovaj koji imam je dosta bolji (po kvalitetu i izvedbi koja je mnogo kvalitetnija i vise stedi motor). Zato i razlika u ceni.
Osim toga, i progresivni kontroler dosta kosta, pa jos kad na sve dodas transport, carinu i porez, to onda izadje dosta vise nego pocetna cena. Pa i taj od 630$ izasao bi te kod nas oko 900-1000$.
The difference between men and boys is the price of their toys
Pa ovo nije americki sistem, i daje do 150KS. Ovaj koji imam je dosta bolji (po kvalitetu i izvedbi koja je mnogo kvalitetnija i vise stedi motor). Zato i razlika u ceni.
Osim toga, i progresivni kontroler dosta kosta, pa jos kad na sve dodas transport, carinu i porez, to onda izadje dosta vise nego pocetna cena. Pa i taj od 630$ izasao bi te kod nas oko 900-1000$.
.ebo ti NOS,te pare radje bih dao za neke bregaste,granu i nadrkavanje agregata... Do sad sam razmisljao o NOS-u,ali si me sada razuverio skroz!
Jebo ti NOS,te pare radje bih dao za neke bregaste,granu i nadrkavanje agregata... Do sad sam razmisljao o NOS-u,ali si me sada razuverio skroz!
Prvo, pazi na recnik da i ostatak foruma ne bi poceo da prica sa tobom na slican nacin. To sta bi ti uradio je tvoja stvar, ali ne moras da pljujes po necemu sto sam JA radio.
Drugo, imas li neki bolji nacin da za manje pare dignes snagu za 150KS (ili uz VRLO malu razliku u ceni, do 300KS)?
Ne pricaj napamet o necemu u sta se, ocigledno, vrlo slabo razumes...
The difference between men and boys is the price of their toys
Pa ja da ne pazim na recnik svasta bih ti rekao
Cekaj ti hoces da kazes da tvoj auto sa nitrom ima 300 konja, "a za malu razliku u ceni imace 450"
I kad si tako pametan objasni mi kako tvoj nitro sistem stedi motor u odnosu na druge,kad je to jedna obicna kofa iz koje glas izlazi. Objasni razliku u kofama?
Ali moram da ti priznam da si delimicno u pravu jer za 1900 eura stvarno ne moze nigde da se dobije 150, konja.
U zemljama van Srbije za to treba od 5000 evra pa na gore,ali posto ti to mozes uspesno odraditi spremio sam gore pomenutu svotu novca od 1900 evra da mi nadrkas VR-a na 324 konja 174 + tvojih 150 = 324 i valjci toliko pokazu u Boban centru,ja castim jos 500 eura i bicu ti zahvalan za ceo zivot sto si me izveo na pravi put...
Postovani forume iz kofe ne izlazi "glas" nego "gas",greska u kucanju. Nadam se da ce te mi oprostiti ovu gresku i kao i uvek i drugi put izaci u susret.
S' postovanjem vas VERKAN
Vazi Verkane samo znaj da nisi dobio ni jedan WARN dosad a po pravilima vec bi trebao da letis napolje tako da ako razmisljas gasom a ne glavom, ti lepo na ulicu pa se gasiraj, a ako ne mozes da se kontrolises, ti posto napises poruku, posle toga je procitaj pa prebrisi visak reci u recenici.
Hvala na razumevanju. UPRAVA FORUMA!!!
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment