Pa ja ne znam koji je tvoj problem, niti me interesuje, i odakle ti uopste razlog da mi svasta govoris...? Da ti nisam stao gde na zulj, mozda? Ti ocigledno imas problem sa samim sobom, pa takve komentare slobodno zadrzi za sebe. Ako cemo normalno da pricamo, sve cu lepo potanko da ti objasnim, kako, sta, koliko N2O daje i slicne price, ako neces...onda se uzdrzi od slicnih komentara, i slobodno me obidji. Ako saslusas objasnjenje kako N2O radi, bice ti jasno sve sto sada ocigledno nije, jer vidim da ne znas niti kako ni sta N2O u stvari radi.
Moj auto trenutno ima oko 165-170 KS, i sistem koji trenutno daje 50KS iako moze da da 3x toliko. Znaci ukupno 220+ KS. Razlog sto je podesen na 50KS je sto nisam ojacavao motor (sto trenutno radim) da podnese vecu snagu. Sa prepravkama koje sada radim na motoru, imace oko 200-210KS bez N2O, plus 100KS N2O sa progresivnim kontrolerom. Znaci, 300+KS. Ako imas neke sumnje u pogledu toga sta i kako N2O radi, i da li ja preterujem u nekom pogledu sto mi se tice auta, ti se slobodno prijavi na Drag u Batajnici 24.4 pa cemo da otklonimo svaku sumnju.
N2O sistem stedi motor u smislu da se povecanje snage N2O sistemom desava samo kada vozac to i zatrazi, odnosno aktivira sistem. Znaci, motor trpi povecanu snagu i opterecenje samo onda kada je to potrebno, a ne 100% vremena, kao sto je to slucaj sa klasicnim povecanjima snage, tipa turbine, itd. Naravno, oba pristupa imaju prednosti a i mana, oko toga nema price. Svakom svoje.
A sto se tice tvoje masine, pa to vec nije problem, i stvar je dogovora. Ako te interesuje, ja cu da ti nabavim, ugradim i testiram ceo sistem, i to onolike snage koliko tebi treba. Naravno, da li tvoj motor MOZE da istrpi 150 KS povecanja, to je vec druga prica. Ali 150 KS ces da dobijes, u to nema sumnje, ako vec budes hteo da ides dotle. Ako si STVARNO zainteresovan (ili cisto iz inata hoces da mi pokazes da nisam u pravu) ti spremi pare pa mi se javi kad budes hteo da radimo posao.
The difference between men and boys is the price of their toys
"Bolje je cutati i biti smatran za budalu, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju."
Urke barabo jedna
A 206, pa mogao bih da mu uradis i uzmes koji dinar posto se uredjaj relativno brzo instalira, a posle sta bi bilo sa motorom bas te briga. Pa ipak je to golf
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Tatina - ne tatina, covek se vozi i vozi i cepa X i M a tvoj starinski auto gledaj stalno kod majstora i farbara i vozi se busom.
Izvini a sta ti hoces,da nisi ti mozda njegov advokat??!!! Jeste upravu si,al' je moj auto kupljen iz mog dzepa i mogu da se vozim kad ja to pozelim,a ne da trazim od tate auto. Tata kupio sebi prave automobile,a sinu *EDIT008 vredjanje clanova* onu sklopociju hohohohhihihi!!! A cim se ti mesas verovatno si i ti jedan od tatinih sinova...
Pa naravno da sam tatin a i mamin, nije me valjda donela roda. A da advokat sam mu i zato me placa a ti da bi na sudu dokazao suprotno da je njegova sklopocija pojavi se sa svojom nabudzotkom stavi 5 glavica i dokazi suprotno.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment