e bas bedak.. ako moze da se ispravlja onda radi tako, tesko ces za njega naci na otpadu delove .. steta bas
Citroen Saxo VTS (R)
Collapse
X
-
Ja sam zavrsio na mosticu malo levo malo desno Boki mi balansirao od pozadi
Nista sredjivanje....verovatno ima polovnih delova ne mnogo skupih...farbanje ce tebe izaci dosta.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Pder eMe pder!
Rodjo zvao sam danas nekoliko prodavnica i slaba vajda, jedino u Vitru, naravno, imaju sve!
Velas - ima sve ali za obicne modele, nista vtr - vts! Ako ti je far kao kod obicnog onda je kod njih daleko daleko najpovoljnije ali bas zbog toga nesto i neverujem... Far: 2040, a maglenka 2160din.
Panter - ima samo far: 6065din.
Vitro - branik: 11000, far: 6000, maglenka: 4000, krilo: 7000din. Sve sam cene zaokruzio, malo su nize.
Dakle sve novo bi te izaslo 28 soma, tj. 350eura. Na to dodaj ruke: branik ~ 100 eura, krilo ~ 50 eura!
Ne znam kako, ali si lepo pogodio, sve cirka 500 eura!
Comment
-
-
Evo sad sam gledao kola. Hauba mora da se ispravlja i farba. Krilo cenim da mora novo pošto je prilično zgužvano. Nov branik, maska, maglenka, far i migavac. Ne mogu da otvorim haubu jer se nategla nekako, a neću da silim. E sad, ja mislim da su potpuno isti farovi, maglenke i migavci za svakog saksa (pa i za vts/r). A ako nisu, ako moram da dam 6000 za far onda bi mi bilo bolje da uzmem nešto od ovih angel eyes farova http://www.body-kit.co.uk/acatalog/citr ... ights.html
Pokupio sam onu plastiku što ide ispod krila, cenim da ona može da se iskoristi, samo da se zavari na par mesta. Reče mi neki taksista danas da pogledam u Šapcu da li ima delova za njega, možda me ukenja da nabodem neke polovne koji valjaju. Videćemo sutra...
Comment
-
Comment