I u Bg-u pada, samo što mi nije fotoaparat tu pa da slikam
Pahulje su kao krpe
Što me podseti da ja još vozim na letnjim sportskim gumama
Moram da uzmem neke 14" i da turim zimske. Bile su neke old school trkačke na prodaju (zaboravih koje), al drugi promer rupa... Kad bih našao neke takve...
ja mnogo gotivim crne celichne felne, odishu zajebanoshcu, posebno na drugoj slici
a ti mafijo nemoj da skidas letnje, da idemo da se klizamo malo, sad sam probao fasciniran sam
Evo neko je pitao kako se Saxo ponasa na 13-kama, predjoh oko 400 km na njima zadnja 2-3 dana, pa skuzih vec nesto. Sto mi se svidja, rupe me ne brinu toliko kao na 15-kama, druga stvar, zbog meksih guma karoserija djeluje nekako cvrsca u voznji. Najveca razlika se primjeti na volanu pri brzinama preko 100 km/h, na ovim gumama je volan skroz lagan, gotovo se nista ne osjeca na njemu. Dok se na 15-kama moze skuziti i pri tim brzinama kakav je grip... Ostalo je gotovo isto, po krivinama ga doduse nisam forsirao, da ne potrosim ove gume prebrzo
Što me podseti da ja još vozim na letnjim sportskim gumama
Moram da uzmem neke 14" i da turim zimske. Bile su neke old school trkačke na prodaju (zaboravih koje), al drugi promer rupa... Kad bih našao neke takve...
Ali nije sve u lovi, slušaj da ti prodam foru: četrnaestice spiner, ratkapne u metrou
Dobre su ti te GTA felge, ako odlučiš da ih prodaješ... daj ti meni tvoj broj pa ću ja da ti se javim .
Danas sam poludeo zbog ovog snega, jedva sam se iskobeljao iz ulice pošto sam, jelte, i dalje na letnjim gumama. Kako sam prešao 60 na sat volan i točkovi su počeli da se tresu kao da će auto da se raspadne. Svratim u servis, proverimo šrafove, svi su na mestu, razmišljamo šta bi moglo da bude... Kad malo bolje pogledamo kad ono u prednjim felnama na jednom kraju gomila snega (mokrog, teškog). Ukapiramo šta se dešava, polijemo vodom i problem rešen.
Prvi put mi se ovako nešto desilo pa reko daj da napišem, možda nekom bude od koristi...
Dalje, nisam ni napisao ovde, ali opet mi se menjač zeznuo. Kad mi je bio prso lager na diferencijalu samo njega smo zamenili pošto ostalih nije bilo u tom trenutku u prodavnicama. Sad je prso još neki, zuji menjač i ispada iz treće. Stigao mi je komplet za popravku menjača (ležajevi i semerinzi) iz Engleske tako da ćemo to da sredimo ubrzo.
Za ostalo ćemo da vidimo kad se otvori menjač, ovo sam znao da će morati da se menja, a i Žile mi je samo ležajeve pominjao, i njemu je na pežou tako ispadao samo iz druge.
Comment