Originally posted by jaksa
Moja je opet ona malo veca varijanta, CDX, sa Opel 20XE motorom, 2 litra, 16V DOHC, stariji brat prikazanog. U osnovi, to je Vectra II sa drugacijim limom i zacudo menjacem ne od Vectre, nego od pokojne Calibre. Zasto - ne znam.
Inace, u potpunosti se slazem sa opstim komentarima Prolupatora, to je vozilo pravljeno da bude mirno, udobno i skromno. Za mene, to je najudobnije vozilo u kome sam ikada sedeo, u smislu da odnos mekano vesanje i dobro lezanje pogodjeno 200% po mome ukusu za takvo vozlilo. Niti je francuski premekan, niti je nemacki pretvrd, neka lepa sredina (naravno, u kontekstu klase i osnovne namene, a namena je jasna - porodicno vozilo).
Naravno, zbog veceg i jaceg motora, ona moja bogami ume jako lepo da povuce, posebno kada dobije -> PRAVO <- BMB 98 oktana gorivo (za sada, samo u inostranstvu).
Ako je to bilo ono sto je Prolupator hteo, verujem da ce doci, ako vec nije, do slicnog zakljucka kao i ja - ubedljivo najbolja (u smislu odnosa cene i dobijenog kvaliteta) tehnicka kupovina u mom zivotu.
A kada hocu adrenalin, sedenm u mog Yuga ... 180 stepeni obrnuto.
Comment