Kao sto rekoh ni kap nije pustio iako nisam menjao ni dihtung kartera a nisam stavljao ni diht-pastu. Danas sam promenio ulje, staro Castrol magnatec 10w-40 (EXTRA se pokazalo) zamenjeno sa LUK Oil-ovom polusintetikom iste gradacije. Reko' aj da probam, neki ga nahvalise, cena vise nego pristupacna, na prvi pogled i na prvi razmaz pod prstima jako fino izgleda. Praticu ga sto se potrosnje tice, promene boje i filinga pod prstima pa javljam kakvi su utisci.
C14NZ
Collapse
X
-
Ulje posle nekih 1000km i dalje kao kad je sipano, mada mala je to kilometraza za ozbiljniju procenu.
Ono sto me zanima je da li je neko imao iskustava sa zamenom dihtunga na usisu i izduvu i koliko je ta operacija komplikovana i da li uopste zahteva majstora i servis ili je moguca i varijanta uradi sam?EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Menjao ja oba dihtunga u "uradi sam" reziji,ali u garazi sa profi alatom...Sto se mene tice,nista komplikovano,moze i "parking tuning"!
Comment
-
-
Originally posted by driverGSIbudi pazljiv srafovi hoce da se kidaju[meni dva}i da proklizavaju
spremi i ureznice za svaki slucajOdradice to majstor definitivno.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment
-
-
Comment
-
-
I ja tako mislim, ali kakvi su nam putevi pascu u iskusenje da ga (kadett-a) nosim preko rupa.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment
-
-
-
Ma jeste extra, al' imam do Nove jos registraciju, atest, zafarbavanje i rubove, a "vremena" (sto u din, sto u eur) malo. A 50% clanarine jos nisam platio.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment
-
-
Novi amorti stavljeni i razlika u ponasanju po neravninama i sto se tice upravljivosti tice je ocigledna. Dalje u planu nove zadnje opruge, po preporuci M-a "spidan" i ugradnja balans-stangle (koju inace i nemam). O radovima koji su u planu vise kad se nesto od toga i zavrsi. Pozdrav!
P.S. Driver, sta su ti to "pogace", jel to neki nishki "sleng"?EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment
-
-
E jbga rodjen sam u NI, ane znam sta su to pogace! Sram me bilo!!!Driver, vidimo se u subotu na skupu da mi detaljnije objasnis.
Recimo kod "Pere Zdere", to je bilo aktuelno jednom davno dok sam sluzio dug drzavi na Komrenu.
Comment
-
Comment