Danas stavljene nove WinterA(1) 175-ce. Ima li neko predstavu kako se krecu Opelove alu felne 13-ce? Razmisljao sam o onim trokrakim sa Corse ali ne znam mogu li na kadetta.
C14NZ
Collapse
X
-
Ja bi ti preporucio da stavis 175,neoseca se razlika koliko ja znam.Jedinu vecu razliku sam osetio kad sam sa 13" 175 presao na 15" 195.Sa ovim auto u krivini drzi k'o blesav,ide kao po sinama. Bez problema stavi 175 i uzivaj
Opel Vectra A restajling 1.8i 95'
Comment
-
-
Vizuelno mnogo lepse izgleda sa 175-icama a istovremeno imam blagi osecaj da je auto malo udobniji.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Moze biti da sam nesto pobrkao.Aj' procunjacu po gradu pa ako naletim na njih javnem dal' sam se zezn'o.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment
-
-
Naravno da mogu 175/70 na fabricke 13" felne,te su na mojim "zimskim" tockovima vec dugi niz godina...
Comment
-
-
Opel kadet 1.3 po katalogu treba da nosi 175/70 r13 gume. Moguce da je neko stavio 155 posto je jeftinija. Moja preporuka za letnju gumu je FULDA eco control koja je vrlo slicna po ceni sa TIGROM, a mnogo je dobra pogotovu za kisu. Pozdrav
Comment
-
-
Cvorke ajde ako te put opet nanese do te prodavnice pogledaj mi koja je cena alu 13-ca ako ih uopste ima?EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment
-
-
Originally posted by petarp031Opel kadet 1.3 po katalogu treba da nosi 175/70 r13 gume.
Comment
-
Comment