Verujem da je doteran sa tim gumama,ali nisi ga doterao iz fabrike,vec polovnog,neko od predhodnih vlasnika u Nemackoj je vec stavio sire gume,a to je moralo biti upisano u njihovu saobracajnu.Verovatno si zbog toga mislio
Moguce, mada dosta drugara ima suzu 1.3 ili 1.6 i isto su gume 175/70. Ko zna, mozda su Nemci budzili nesto. Ali ja bi rekao da je to kod mene fabricki jer kad smo je kupili sve gume su bile iste dimenzije pa cak i rezervna i sve su bile Kleber.
Moguce, mada dosta drugara ima suzu 1.3 ili 1.6 i isto su gume 175/70. Ko zna, mozda su Nemci budzili nesto. Ali ja bi rekao da je to kod mene fabricki jer kad smo je kupili sve gume su bile iste dimenzije pa cak i rezervna i sve su bile Kleber.
Fabricki su isle Kontinental gume,tako da je u tvom slucaju neki od predhodnih vlasnika bio savestan i menjao gume kako treba,a ne kao "mi" u Srbiji...
Fabricki su isle Kontinental gume,tako da je u tvom slucaju neki od predhodnih vlasnika bio savestan i menjao gume kako treba,a ne kao "mi" u Srbiji...
Pa zar i rezervni pneumatik da menjaju u kompletu, svaka im cast. Necemo mi u Evropu jos dugo, barem ne sa nasim automobilima. Izvinjavam se na off-ovanju teme, necu vise smarati sa gumama. Pozdrav!
Bili smo GSi i ja utorak kod Danka ("Danko felne") na Batajnickom putu!
Covek ima original Opelove felne 13 i 14 i hoce da to rasproda
pa ga pozovi te i vidite koja je cena i sta nudi!!
Sto se tice felni koje sam video, zvao sam ih i u pitanju su popusti za samo 4 vrste felni a sve cetri su 14-ce, dok za felne koje nemaju popust bolje da ti nepricam koje su cene.
Evo i slika novog volana, pored mene klinja je bio extra odusevljen izborom
E sad u planu imam i ove felnice, ali ne znam kako ce to izgledati na mom kadett-u. U pitanju su cak 15''-ce 7J sa gumama 195-50. Onu oznaku ET za koju svi kazu da moze praviti problema zbog rubova nisam ni nasao. Radi se o ATS felnama. Koliko ih vredi realno platiti? Kako bi se ovakve dimenzije odrazile na trajnost trapa i sl? Aj' dajte po neki savet.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment