Pazi ovako,kod nas je 195/50 R15 6 ili 6.5J,ET oko 38.Sa ovim dimenzijama sigurno neces imati problema sa trapom ili bilo cime.Jedino sto ce ti auto biti malo tvrdju,ali to je zbog niskog profila gume,i trosice ti vise goriva zbog sire gazivne povrsine Inace felnice su lepe(te sa slike) ali dobro vidi koje dimenzije ti odgovaraju.
Veruj mi da je tesko spakovati 3 klinca zajedno sa zenom i stvarima u malog kadett-a kad se ide negde na duzi put. Ove jeseni i gepek i krovni nosac su mi bili premali za gomilu stvari koje sam nosio na Zlatibor. To i jeste razlog prodaje iako me sluzi fantasticno. Probacu da ostanem i sa novim autom u Opel porodici ali me sve vise privlace relativno jeftiniji automobili sa dalekog istoka koji po mnogima uopste ne zaostaju sa kvalitetom.
POZDRAV I SVE NAJBOLJE U 2009-oj!
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
ma razumem te kolega.nego sta bi s balans stangom?jesi li je stavljao?
p.s.jos jedno pitanje.ako se sjecas kuda si provukao kabal sa bombine za obrtaljku omisljam se da veceras to namjestim.i s koje si zice uzeo(zelene ili).pozz
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comi brate "mislim, nemo se ljutis..." al' ode volan zajedno sa kadetom. Totalno sam zaboravio da si jurio takav.
Uskoro cu se predstaviti sa novom makinom. Uzeh ono sto najvise odgovara porodicnim potrebama ali otom potom. Prvo da se auto lepo opere kad prestanu ove kise pa ce biti i slika. Pozdrav kolege Opelasi!
PS Ovde moze lock a nastavka ce ipak biti ali u nekoj novoj temi.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment