Da napomenem da sam gadno prehebao motoric,izmesala moja srecica vodu i ulje,verovatno je htela da mi nesto lepo izdinsta....
Rasturio sam motor,a tamo chorbica i plivaju neke lepljive splachine.
Motor vishe ne lichi na motor,sva voda je u karteru,verovatno je i
glava prsla.....Nece biti slika dok ne sredim motor za ubacivanje...
Izvinjavam se svima sto sam bio lenj da makar Saletu posaljem slike,
da to su slike posle sredjivanja,mogu da kazem da sam ga seljakao
iz hlada u hlad dok sam ga sklapao,bilo je vrelo,kao sam poklopac ventila...
Sale puno ti hvala potrudicu se da usavrsim ovo kacenje slicica....
Slike starog SWa su nakon sredjivanja,kupljen je u Leskovcu i to je auto jednog naseg clana,bukvalno nije licio na auto,bio je prepun raznih cvorova od paljene zice,zadnji trap su doslovno navarili od 3. serije.
prelakiran lakom za parket licio je na
Aj pozuri vlado leba ti, kazu u nedelju sunce 30*, pa da iskoristimo to ako treba i dolikuje[dok su neki na ada huji ]
Vlado, a da kazemo zasto se to radi?
Voli David pomalo tako da da neku informaciju, potpali, pa nestane kao danas na kafici, garant Sasha nije uspeo da skoli kalibru , ti tuning stayling majstori su cudo, vide u jednom smeru, a onda.... Ovaj camac[citaj: kutija za zvucnike] za doticnog je, tj.njegovu OPEL CALIBRU , na 4vrtoj slici
Sasha ima i i Alfu Romeo 145, 1.6boxer, pljuje je na sve strane, lose u p.m.nikad vise nece da kupi Alfu, a samo nju vozi On prica o bmw-u dok se Vladi u tim trenucima dize pritisak, da oce da sutne 75, al srecom tu David pomene Milenu iiiiiii
A jbg, morao sam
Slede slike:
I moram da priznam da sam se strasno zarazio! Ova 75me privlaci samo tako, otisla jedna slika na desktop
Comment